Проверена

ТРИАДА 96 АД Отличен избор

Производство > Селскостопанска продукция
Начало Производство Селскостопанска продукция ТРИАДА 96 АД

ТРИАДА 96 АД

 „Триада 96“ АД  е фирма, която се занимава с отглеждане на грозде, производство на вино и комасация на земеделски земи. Централният офис на фирмата е локализиран в град София. Там, на място, може да получите подробна информация и отговори на всичките ви въпроси. Освен на територията на столицата, фирмата развива дейността си и в град Хисар.

 Приоритетна дейност на фирмата е отглеждането на грозде от сорта Ркацители. Компанията произвежда и разпространява бяло вино „Хестия“, чийто патент притежава „Триада 96“. Клиентите могат да се възползват от услугата комасация на земи. 

 
     96

 Защо да се възползвате от услугата комасация на земи?

 Ако притежавате малки имоти, които не се намират на една обща територия, ние ви предлагаме място, което да се равнява по площ и обем на земите, които вие притежавате. Това е важно за благоприятното развитие на вашето производство, защото освен че обединява имотите, ви носи и други предимства като: спестяване на средства за дейности като техническа обработка, охраняване на обектите, поддръжка на насажденията и изграждане на съоръжения. Всички тези фактори влияят благоприятно на цялостната инфраструктура на района и на производството.

 Още едно предимство, което ви носи комасацията, е по-лесното и успешно кандидатстване по европейски програми и проекти. Фирмата ви предлага консултация и помощ при обединяването на имотите и ви гарантира безупречна работа по всички български стандарти.

 Вино „Хестия“

 Произведеното от нас вино е с неповторим вкус и качество. Направено изцяло от грозде Ркацители, то притежава всички качества на доброто вино – отличен цвят, безупречен вкус и запомнящ се аромат.

 Грозде Ркацители

 Родината на този сорт грозде е Грузия.То дава добра реколта и издържа на различни метеорологични условия. Гроздето е сочно и ароматно, което го прави изключително подходящо за направата на перфектното вино.

 „Триада 96“ се грижи до клиентите да достигне един напълно готов продукт. Ние не правим компромиси с качеството и полагаме усилия, за да ви дадем най-доброто. Екипът ни се състои от професионалисти в областта. Разполагаме с техника от висок клас, която е предпоставка за успеха на крайния продукт. Доверието на клиентите е важно за нас и целта ни е да не ги разочароваме. Стремим се да ви дадем не просто добро вино, а и да ви помогнем в развитието на ваша собствена продукция.

 Доверете се на професионалистите от „Триада 96“!

Тагове

komasaciq na zemedelski zemi
proizvoditel na bqlo vino
turgoviq na bqlo vino
бяло вино със собствена марка
vino Hestiq
grozde za bqlo vino
Хестия
bqlo vino
бяло вино
Triada 96
производство на грозде
комасация на земеделски земи
Rkaciteli
търговия на бяло вино
Hestiq
Ркацители
грозде за бяло вино
Вино Хестия
bqlo vino sus sobstvena marka
Триада 96 АД
proizvoditel na grozde
производител на бяло вино

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !