Проверена

Tarsis Club - Слънчев бряг Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Tarsis Club - Слънчев бряг

Tarsis Club - Слънчев бряг

Подарете си едно незабравимо морско изживяване, изпълнено само с положителни емоции. Изберете комплекс „Тарсис клуб “ за вашата лятна ваканция. Той се намира в черноморския курорт Слънчев бряг, но въпреки това успява да предложи на гостите си нужното спокойствие и да им осигури почивка. Заобиколени от красива растителност и морски бриз, тук ще се чувствате страхотно. А недалеч от хотела се намира и плажната ивица. Освен, че можете да отседнете в хотела по време на лятната ви ваканция, можете и да закупите собствено жилище, за да разполагате с него по всяко време на годината. При нас ще откриете лукс и комфорт, модерно обзавеждане и приятна атмосфера.

В сърцето на хотелския комплекс се намира красив парк с буйна растителност. Идеално място да се отпуснете и да си почивате. А докато го правите, можете да се насладите на вкусните деликатеси, които ще ви предложим. Кухнята ни предлага български гозби и ястия, които ще се харесат на традиционалистите. Също така можете да опитате и ястия от италианската кухня. Изберете от бара любимото си питие – разхлаждаща напитка или екзотичен коктейл, и му се наслаждавайте край басейна на хотела.

Всичко това звучи перфектно, нали? Но кой ще се грижи за децата ви, когато вие си почивате край басейна? Не се притеснявайте! И за това сме помислили. Осигурили сме аниматори, които да забавляват и развличат децата. Аниматорите ни владеят български, английски и руски език. 

tarsis_about2
За да си починете хубаво и да се наспите, в 00:00 заведенията затварят врати. Но в случай че, все още не ви се прибира – посетете пиано бара и се забавлявайте до зори.

Комплексът ни предлага и СПА процедури, както и разкрасителни процедури. Оставете се в ръцете на специалистите и поглезете тялото и сетивата си. Направете почивката си още по-приятна и изпълнена с приятни емоции.

В целия комплекс има постоянно видеонаблюдение, което гарантира безопасния ви престой.

Още едно удобство, което хотелът предлага е превозването ви от и до аерогарата или друго място, което вие посочите. Предлагаме почистване на стаите, пералня и още много и различни удобства. Комплексът ни работи целогодишно.

Не се колебайте! Изберете „Тарсис клуб & СПА“ за вашата ваканция с приятели или семейната ви почивка. Персоналът ще ви посрещне с усмивка и ще се погрижи нищо да не ви липсва по време на престоя, за да се чувствате прекрасно.


Тагове

Kompleks Slunchev brag
Слънчев бряг Тарсис
Продажба на апартаменти Слънчев бряг
hotel Slunchev brag
Slunchev brag Tarsis
Hotel s basein Slunchev brag
Tarsis Klub
Комплекс Слънчев бряг
Apartamenti Slunchev brag
Nastanavane Slunchev brag
celogodishen hotel Slunchev brag
Тарсис Клуб
hotel s animatori Slunchev brag
Prodazhba na apartamenti Slunchev brag
Нощувки Слънчев бряг
Noshtuvki Slunchev brag
Hotel transfer Slunchev brag
Настаняване Слънчев бряг
Хотел трансфер Слънчев бряг
Апартаменти Слънчев бряг
Tarsis Club
Tarsis Club
Целогодишен хотел Слънчев бряг
Хотел с басейн Слънчев бряг
хотел Слънчев бряг
хотел с аниматори Слънчев бряг

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !