Проверена

Стек Хаус Лазур Банско Отличен избор

Забавления > Заведения
Начало Забавления Заведения Стек Хаус Лазур Банско

Стек Хаус Лазур Банско

Банско – безспорно един от най-добрите български зимни курорти. А ние - ,,Стек Хаус Лазур“, сме безспорно едно от най-добрите места за хранене в курорта. Ние ще ви предложим прекрасна атмосфера, топло и професионално отношение и разбира се – вкусни гозби и ястия. Заложили сме на битов дизайн, който ще ви накара да се чувствате комфортно и уютно. Капацитетът, с който ресторантът разполага е 70 места.

В ,,Стек Хаус Лазур“ имате възможност да опитате разнообразна храна от различни по националност кухни – българска, англиийска и мексиканска. Менюто ни е изключително богато и на специалитети от месо. Но разбира се, както и самото ни име ,,Стек Хаус“ подсказва, ние ще ви предложим най-вкусните и апетитни стекове, които някога сте опитвали. Гарантираме ви едно – каквото и да си изберете при нас, няма да останете разочаровани!

Image result for

Вкусната храна ще стопли сърцата ви, а голямата камина – телата ви. Забравете за дебелите си зимни дрехи и се отпуснете под звуците на евъргрийн музиката, коята сме подсигурили. В заведението разполагаме и с широка плазма, както и със свободен достъп до интернет.

,,Стек Хаус Лазур“ е отличен избор, както за големи и шумни приятелски компании, които търсят място за забавление, така и за хора, които предпочитат спокойствието и тишината.  Можем да организираме за вас партита и събития от всякакъв характер – рожден ден, имен ден, годеж, сватба, юбилей и много други.

Ние държим на високото качество, както на храната, така и на обслужването. Персоналът в заведението ще направи всичко, възможно вие и вашите близки и приятели да се чувствате на правилното място. 

Тагове

Meksikanska kuhna Bansko
Praznuvane na subitia Bansko
Българска кухня Банско
Стек Хаус Банско
Stek Bansko
Празнуване на събития Банско
Ресторант Банско
Stek Haus Bansko
Английска кухня Банско
Restorant Stek Haus Bansko
Стек Банско
Restorant Bansko
Stek Haus Lazur Bansko
Zavedenia Bansko
Мексиканска кухня Банско
Вкусна храна Банско
Ресторант Стек Хаус Банско
Стек Хаус Лазур Банско
Заведения Банско
Bulgarska kuhna Bansko
Vkusna hrana Bansko
Angliiska kuhna Bansko

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !