Проверена

Спортно – развлекателен комплекс "Върбака" Отличен избор

Туризъм > Комплекс
Начало Туризъм Комплекс Спортно – развлекателен комплекс "Върбака"

Спортно – развлекателен комплекс "Върбака"

Спортно – развлекателен комплекс “Върбака” се намира в началото на село Рибарица, на самия път и предлага атрактивни възможности за спорт и почивка. Основната атракция в комплексa е язовирът за спортен риболов, който предлага на всички любители и запалени почитатели на този спорт отлични предпоставки “да си начешат крастата”, както и възможности за отдих и почивка на всички, които биха искали да прекарат деня сред природата. Комплексът предлага още открит басейн с джакузи, за малките посетители детски кът с люлки, пързалки и пясъчник, възможност за наемане на велосипеди за разходка из околнистите, както и планински маршрути с водач за офроуд преход с високопроходим автомобил. Вилно селище „Върбака” е построено в края на месец Август 2006 и отговаря на всички съвременни изисквания за модерно строителство. На разположение са четири фамилни къщи, всяка с по два самостоятелни апартамента за настаняване и почивка. Рибният ресторант предлага богато разнообразие от рибни специалитети и широк асортимент от кулинарни вълшебства за всеки вкус и оставя незабравими спомени за традиционната тетевенска кухня. 

 снимка

Риболов Безспорно най-голямата атракция в спортно – развлекателният комплекс \"Върбака\", е уникалният язовир за спортен риболов, който предлага на всички любители и запалени почитатели на този спорт отлични предпоставки “да си начешат крастата”, както и възможности за отдих и почивка на всички, които биха искали да прекарат деня сред природата. Язовирът е зарибен с различни видове риба – пъстърва, шаран, сом, толстолоб и каракуда, което предоставя възможност да се задоволят различните вкусове на риболовците. Домакините предлагат всякакви удобства на всички свои посетители да се почувстват добре – шезлонги, маси, столчета за рибарите и техните семейства, чадъри, както и кафе, топли и студени напитки. За неподготвените рибари се отдават под наем всички необходими такъми и стръв за успешен риболов. 

Хотел Вилното селище се състои от четири фамилни къщи, всяка от които представлява два самостоятелни апартамента за настаняване. Всеки апартамент е обзаведен със самостоятелен санитарен възел, легла, нощни шкафчета, гардероб, телевизор, мини-бар, климатик и веранда. На разположение на гостите са неизменните удобства като постоянно течаща топла вода и цифрова кабела телевизия. Съвременната конструкция и модерното обзавеждане на хотелската част, биха задоволили и най-изисканите вкусове. Легловата база предлага възможности за настаняване на гости, съответно по двама, трима или четирима човека. За гостите на хотелската част е предвиден паркинг, в който автомобилите могат да нощуват безплатно и в безопасност. Всички гости на вилното селище ползват язовира за спортен риболов без да заплащат риболовна такса и без да имат ограничение за ползване. Препоръка: Настаняването в хотелската част не предполага и не позволява приготвяне на храна и топли напитки в стаите и около тях. Важно е да знаете, като бъдещи наши гости, че носенето и използването на допълнителни електроуреди като котлони, скари, удължители и т.н., противоречи на всички законови противопожарни изисквания в комплекса. Барбекюто е част от ресторанта на комплекса и не се препоръчва неговото използването от гостите на комплекса. За да Ви улесним и да Ви накараме да се чувствате комфортно при престоят Ви в нашият комплекс, ресторант „Върбака” предлага богата и разнообразна кухня, която смятаме че ще задоволи дори и най-капризните вкусове! Благодарим Ви предварително за проявеното разбиране и Ви желаем приятни и незабравими моменти в хотелски комплекс „Върбака”! 

Ресторант Рибен ресторант „Върбака” разполага със 70 места за настаняване. Освен рибните специалитети, менюто на ресторанта предлага незабравими кулинарни вълшебства от тетевенската кухня и популярни, и обичани от всички специалитети. Всички гости, които имат желание могат да опитат от прочутото чеверме, приготвяно в този край, след предварително планирана заявка. Външно барбекю предлага комфортна и приятна обстановка за прекарване на горещите летни вечери и възможност да се насладите на прелестите на Тетевенския Балкан, и тишината, и спокойствието на местността.

Тагове

Нощувки Рибарица
Спорт и почивка Рибарица
Комплекс Рибарица
Kompleks Ribarica
Noshtuvki Ribarica
Sport i pochivka Ribarica
Ribolov Ribarica
Спортно развлекателен комплекс Върбака
Hotel Ribarica
Хотел Рибарица
Ресторант Рибарица
Sportno razvlekatelen kompleks Vurbaka
Риболов Рибарица
Restorant Ribarica

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !