Проверена

Спортен център "Джим Палас" Варна Отличен избор

Забавления > Спорт
Начало Забавления Спорт Спортен център "Джим Палас" Варна

Спортен център "Джим Палас" Варна

 Спортен център „Джим Палас“ отваря варти в град Варна през 2005 г., за да предложи на всички жители и гости на града по-различен поглед върху общоприетото разбиране за един типичен фитнес. Освен, че е най-големият, той е и единственият „Wellness“ център. Базата, с която разполага, е без аналог в околността – над 1000 безупречно оборудвани кв.м. Разбира се това не е достатъчно, за да бъде един спортен център номер 1. Но, когато добавим и професионализма на екипа, всичко е възможно! Той се състои от амбициозни и мотивирани млади хора, които работят с хъс и желание за постигане на нови успехи. В „Джим Палас“ ще откриете идеалните условия за спорт и релакс. Заповядайте!

 През годините, изминали от създаването на спортния център, той е претърпял много промени, включващи различни подобрения и разрастване на базата. Екипът също подобрява своите умения и се стреми да постига високи резултати всеки ден. Всички това е реалност благодарение на клиентите, които се връшат с хъс и желание отново и отново. Здравословният начин на живот вече не е просто мода, но и необходимост, а в „Джим Палас, се превръща в удоволствие!   
  Фитнес залата, с която разполага спортният център, е оборудвана с уредите на небезизвестния лидер в Европа – „Technogym“. Това ви гарантира професионални уреди и безкомпромисно качество - ще откриете всеки уред, от който се нуждаете, както и свободни тежести. Освен перфектни условия за тренировка, в „Джим Палас“ ще срещнете хора от различни възрасти и с различни интереси. А тези от вас, които правят първите си стъпки в залата, могат да зададат всичките си въпроси на инструктурите. Те ще бъдат до вас и ще ви помогнат да се почувствате по-уверени, ще ви заредят с позитивизъм и ще ви мотивират да изкачвате нови върхове всеки ден!

 Все повече клиенти откриват ползите и удоволствието, които носят груповите занимания. Те могат успешно да бъдат комбинирани с фитнес тренировка или да бъдат вашия начин да поддържате добрата си форма. На ваше разположение са три зали, както и избор от различни групови тренировки. Вие избирате!

 Какво още ви предлага спортен център „Джим Палас“? Масажно студио, сауна и парна баня – време е да си откраднете няколко мига на усамотение и да поглезите сетивата си.

Тагове

Sporten centur Dzhim Palas
Спортен център Джим Палас
Fitnes instruktor Varna
Спортен център Варна
Fitnes zala Varna
Фитнес инструктор Варна
Masazhi Varna
Фитнес зала Варна
Fitnes i masazh Varna
Grupovi zanimania Varna
Sport Varna
Sporten klub Varna
Sporten centur Dzhim Palas Varna
Масажи Варна
Спорт Варна
Групови занимания Варна
Спортен център Джим Палас Варна
Фитнес и масаж Варна
Джим Палас Варна
Sporten centur Varna
Спортен клуб Варна
Dzhim Palas Varna

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !