Проверена

Спортен център "Джим Палас" Варна Отличен избор

Забавления > Спорт
Начало Забавления Спорт Спортен център "Джим Палас" Варна

Спортен център "Джим Палас" Варна

"Джим Палас" е първият и най-голям по рода си спортен център от типа "Wellness" във Варна. Отваря врати през 2005 година с уникална база, разположена на площ от 800 кв.м., и екип от млади, силно мотивирани хора, които успяват да превърнат центъра в най-атрактивната дестинация, както за спорт и релакс, така и за социални контакти в града.
      
От създаването до сега, спортния комплекс претърпя много промени с цел подобряване на услугите. Към 2014г. спортен комплекс "Джим Палас" се разгръща на площ от над 1000 кв.м., където ще намерите всичко необходимо за една пълноценна тренировка и поддържане на Вашия здравословен начин на живот.
      
"Джим Палас" разполага с просторна фитнес зала, оборудвана с пълна гама от високотехнологични уреди и свободни тежести. Тъй като сме професионалисти, сме заложили на оборудване от лидер номер едно в Европа - TECHNOGYM. Атмосферата в залата е уникална - хора от различни социални групи, на различна възраст, намират общи интереси и споделят времето си заедно. Инструкторите на "Джим Палас" са с богат опит, а също така допринасят за позитивното настроение на клиентите, което прави престоят пълноценен.
     


За клиентите, които предпочитат груповите занимания, успяхме да осигурим три зали само за това. Зала 1 - с капацитет за над 35 души; зала 2 - капацитет над 25 души; зала само за спининг - оборудвана с 15 специализирани велоаргометъра за целта.
      
Центърът разполага още с масажно студио, където успешно може да се преборите с целулита или да избягате от стреса. За по-капризните клиенти сме осигурили и комфортна сауна, както и парна баня, където може да релаксирате в добра компания.
     
За над 9 годишната история на спортен център "Джим Палас", успяхме да натрупаме много опит, а също така спечелихме доверието на стотици души с професионално и отговорно отношение. Винаги сме се стремили и продължаваме да задоволяваме нуждите на клиентите си с добро обслужване, нови и интересни предложения в областта на спорта.

Услуги:
  • Fitnes Oborydvane - Фитнес Оборудване
  • Instruktori - Фитнес Инструктори
  • Group - Групови Занимания
  • Masaji - Масажи 

Тагове

Спортен център Варна
Sporten centur Dzhim Palas Varna
Sporten centur Varna
Sporten klub Varna
Masazhi Varna
Фитнес зала Варна
Sporten centur Dzhim Palas
Спортен център Джим Палас
Спортен клуб Варна
Спортен център Джим Палас Варна
Sport Varna
Масажи Варна
Фитнес и масаж Варна
Fitnes zala Varna
Dzhim Palas Varna
Fitnes instruktor Varna
Фитнес инструктор Варна
Спорт Варна
Fitnes i masazh Varna
Джим Палас Варна
Grupovi zanimania Varna
Групови занимания Варна

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !