Проверена

Спортен Център "Аякс" Бургас Отличен избор

Забавления > Спорт
Начало Забавления Спорт Спортен Център "Аякс" Бургас

Спортен Център "Аякс" Бургас

Здравословният начин на живот става все по-популярен. Навлизат нови, разнообразни и модерни методи за справяне с наднорменото тегло и за поддържане на добра физическа форма. Въпреки всичко предлагано на пазара, фитнесът остава един от най-ефикасните методи и е предпочитано средство за отслабване от много хора. Ежедневните тренировки не само поддържат физически тялото ни, но и ни карат да се чувстваме по-добре – подобряват здравословното ни състояние и увеличават самочувствието ни.

Ако имате нужда от верен съюзник в мисията „Здравословен живот“, то вие сте на правилното място! Спортен център „Аякс“ съчетава в себе си най-доброто от фитнес средите и ви посреща с широко отворени врати. Без значение дали сте начинаещ или вече имате опит с тренировките, уверяваме ви, че нашият фитнес е подходящ за вас. В продължение на десет години ние се стремим да бъдем част от вашия здравословен живот и ви помагаме да се чувствате и изглеждате добре.

Какво ви предлага спортен център „Аякс“?

Голямо разнообразие на предлаганите спортове (повече от дванадесет вида). Модерна фитнес зала и уреди от най-висок клас (“TECHNOGYM”). Специализирани зали за всеки вид спорт, разделени на аеробни и бойни. За по-енергичните – кортове за тенис и скуош, а за бойните натури – боксов ринг. За тези от вас, които ценят красотата и искат да усетят вълшебния ефект на релаксацията представяме солариум, сауна и студио „Absolut Beauty”, където може да си подарите малко лично време и да се почувствате специални и обгрижвани от истински професионалисти. Разбира се фитнесът разполага и с удобни бани и съблекални, достъпни за всички. 


За да бъде вашето прекарано време при нас максимално полезно и приятно, ви предоставяме възможността да тренирате заедно с нашите фитнес инструктори. Те, като истински професионалисти, ще ви помогнат да изберете правилната за вас тренировка и ще подготвят личен хранителен и спортен режим, съобразен с физическото състояние на всеки клиент. Ако това са вашите първи стъпки в необятния фитнес свят, ние от спортен център „Аякс“ ви уверяваме, че това е само началото на едно истинско приключение, което ще промени целия ви живот. Защото здравословният живот е мисия и вярваме, че заедно ще я превърнем в наша обща цел!

Тагове

Zumba fitnes Burgas
Карате Киокушин Бургас
pilates Burgas
тае бо Бургас
Йога Бургас
Фитнес Бургас
Muai tai Burgas
стречинг Бургас
каланетика Бургас
Steel combat
аеробика Бургас
Joga Burgas
Steel combat
Kangoo Jumps Burgas
kardio fitnes Burgas
aerobika Burgas
пилатес Бургас
aerobni sportove Burgas
аеробни спортове Бургас
Steel tonic
Fitnes Burgas
tae bo Burgas
Зумба фитнес Бургас
боди атак Бургас
bodi atak Burgas
streching Burgas
Муай тай Бургас
anticelulitna gimnastika Burgas
кардио фитнес Бургас
Бойни спортове Бургас
Sporten centur Aaks
Спортен Център Аякс
kalanetika Burgas
Boini sportove Burgas
Steel tonic
Karate Kiokushin Burgas
Kangoo Jumps Бургас
антицелулитна гимнастика Бургас

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !