Проверена

Ски училище Банско Спорт Отличен избор

Забавления > Зимни спортове
Начало Забавления Зимни спортове Ски училище Банско Спорт

Ски училище Банско Спорт

Здравейте! Когато зимата наближи, времето навън стане по-студено и очакваме снега с нетърпение, значи е дошъл моментът да се отправим към ски пистите. Представяме ви ски училище „Банско Спорт“ – подарете си едно невероятно изживяване!

Не се притснявайте, ако никога не сте опитвали тези зимни спортове. Вашето ниво е без никакво значение при нас. Това е целта ни – да поставим началото на вашето обучение или да развием уменията, които вече притежавате. Обучението може да бъде проведено индивидуално или в група, като включва ски и сноуборд. Нивата на обучението са шест на брой и са разпределени, така че да бъдат усвоени всички основни стъпки, да бъде поставено едно стабилно начало и да завършим успешно с вече усъвършенствани умения.

За да бъде вашето време в ски училището прекарано по най-ползотворния начин, за вас ще се погрижат високо квалифизирани инструктури. Вие избирате нивото и споделяте с тях какво очаквате от обучението. Могат да бъдат разгледани техники от ниво „Начинаещ“, през „Карвинг“ до „FREERIDE“ (извънпистово каране). Голяма част от екипа владее руски и/или английски език. Обещаваме ви много забавление и полезни уроци. Като наш клиент, вие ще получите каска – за нас вашата сигурност е от първостепенна важност!

Ски училище „Банско Спорт“ предлага обучение както за деца, така и за възрастни. Качеството на екипировката не трябва да бъде подценявано, затова ние ви предлагаме най-доброто както за ски, така и за сноуборд.

Не се страхувайте! Скочете смело в постигането на мечтите си! Ще се забавляваме много, ще покорим много писти и ще създадем много незабравими мигове заедно! 

Тагове

Ски и сноуборд училище Банско
Ски и борд сервиз Банско
Ski uchilishte Bansko
Летен туризъм в Банско
Ски училище Банско
Ski i snoubord uchilishte Bansko
Bansko sport
Leten turizum v Bansko
Ski i bord serviz Bansko
Банско спорт
Ски под наем Банско
Ски училище Банско Спорт
Ski pod naem Bansko
Ski uchilishte Bansko Sport

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !