Проверена

Градински Център Отличен избор

Услуги > Озеленяване и градинарство
Начало Услуги Озеленяване и градинарство Градински Център

Градински Център

 Градински център е фирма, която ще ви предложи всичко нужно за вашия двор и градина. Основните ни дейности включват продажба на различни продукти и услуги в сферата на озеленяването и поддръжката на открити площи и обекти.

 Собственици сме на верига магазини, в които може да откриете и най-малкия детайл за перфектния двор и градина. За любителите на градинарството предлагаме всичко, от което се нуждаете за посаждането на растения и за тяхната поддръжка, градинска техника и голямо разнообразие от семена и торове. Превърнете сивото пространство в цветна приказка. Имаме предложения и за почитателите на градинските забавления. Открийте най-качествените барбекюта, идващи директно от Америка и Канада. Освен на място в магазините ни, може да пазарувате и онлайн. Адресът е www.dvorigradina.com
Услугите, които Градински център предлага, включват проектиране, озеленяване, аранжиране и консултиране. Екипът ни се състои от ландшафтни експерти и градирани, които ще превърнат вашия двор или градина в мечтаното място. Имате нужда от проектиране на определена площ? Нашите специалисти ще изготвят индивидуален проект за вашия дом, хотел, ресторант или друго обществено място. За безупречното изпълнение на проекта ще се погрижат градинарите, които не пестят усилия и вършат работата си бързо и качествено. Ние ще осъществим всяко ваше желание, колкото и нестандартно да е то. Заедно ще обсъдим всеки детайл, а сложната работа е наша грижа.

 За декорацията на вашия двор или градина, ви предлагаме едни от най-предпочитаните и ефектни допълнения – водни съоръжения. А именно – различни видове фонтани, водни амфитеатри, водопади, басейни, езерца и много други.

 Основната цел на Градински център е да събере на едно място всичко нужно за перфектния двор и градина. Очакваме ви, за да сътворим заедно идеалното място!

Тагове

Напоителни системи Пловдив
Zelena Linia Plovdiv
Gradinski tehnika Plovdiv
Барбекю
Поливни системи Пловдив
Градински Център Зелена Линия
Barbekyu
Градинарство Пловдив
Озеленяване Пловдив
Gradinski instrumenti Plovdiv
Sudove za cveta Plovdiv
Polivni sistemi Plovdiv
Napoitelni sistemi Plovdiv
Aksesoari za gradinata Plovdiv
Градински техника Пловдив
Аксесоари за градината Пловдив
Съдове за цветя Пловдив
Gradinski centur Plovdiv
Градински инструменти Пловдив
bbq
Ozelenavane Plovdiv
bbq
Зелена Линия Пловдив
Gradinarstvo Plovdiv
Gradinski centur Zelena Linia
Градински център Пловдив

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !