Проверена

Школа за шофьорски курсове "Александър Коляндов" София Отличен избор

Услуги > Шофьорски курсове
Начало Услуги Шофьорски курсове Школа за шофьорски курсове "Александър Коляндов" София

Школа за шофьорски курсове "Александър Коляндов" София

Автошкола „Александър Коляндов“ се намира на територията на град София. Шофирането е сериозно и отговорно начинание и за да станете шофьор ви трябва отлична подготовка и обучение. В нашата школа ще срещнете подкрепа и разбиране, когато не сте сигурни в себе си и изпитвате затруднения. Инструкторите, които ще ви обучават са професионалисти и ще се погрижат да увладеете шофирането максимално добре. Те са отворени към вашите въпроси свързани с шофирането. С приятелско и професионално отношение, инструктурите, работещи при нас, ще направят обучението приятно и ползотворно. А, за да се чувствате удобно по време на курса, ние сме осигурили комфортни автомобили. По време на обучението се използват Ford Mondeo или Toyota Rav4.Курсът в автошкола „Александър Коляндов“ е разделен на две части – теоретична и практическа.

Задължителна част от шофирането е това да знаете правилата на пътя. В противен случай вие застрашавате не само вашия живот, но и на хората срещу вас на пътя. Именно затова, ние обръщаме голямо внимание на тази част от курса, за да сме сигурни, че сте отлично подготвени теоретично. Вие имате правото да ползвате учебна зала оборудвана с модерна техника (мултимедия). По време на 40-те часа, в които ще протече вашата подготовка, ние ще ви предоставим тестове, Закона за движение по пътищата, както и CD учебник. Работи се самостоятелно или на групи – това е ваш избор. Можете да посещавате залата от понеделник до петък. Когато свършат часовете ви и сте усвоили теорията на шофирането, вие се явявате на изпит в учебния център. Този изпит е с цел проверка на знанията ви, за да сме сигурни, че сте готови за истинския изпит. Той е пред Изпълнителна Агенция Автомобилна Администрация. Справяйки се с този изпит, вие сте една крачка по-близо до вземането на книжка.

Втората част от курса се изразява само в практика. Изцяло се съобразяваме с вас и затова вие решавате кога и къде ще се провеждат часовете. Така че, ако сте работещ или учащ, това не е проблем. Тази част от курса се състои от 31 часа, всеки по 50 минути. Освен от понеделник до петък, кормуванията може да се провеждат и през уикендите.

За Б-категория, курсовете се провеждат в много от кварталите на София – „Люлин“, „Овча Купел“, „Красна поляна“, „Лозенец“, „Красно село“ и още много други. Вие се уточнявате с инструктора къде желаете да се провеждат вашите часове. Както при теоретичната част, така и тук, след изтичане на часовете ви, се явявате на изпит пред инструктора. Това ни показва дали сте готови за изпита пред комисията, а и самите вие ще се чувствате по-уверени по този начин. Допуснати до изпит по кормуване са само онези курсисти, които са взели теоретичния си изпит.

В автошкола „Александър Коляндов“ сме готови да помогнем на всеки, който има желание да стане шофьор. Независимо дали за първи път се качвате на шофьорското място или вече имате някакъв опит в шофирането – ние сме на ваше разположение. За тези, които вече имат свидетелство за управление на моторно превозно средство, но не са шофирали от години и се страхуват да го направят, също имаме решение. Предлагат се опреснителни курсове, които ще ви припомнят удоволствието от шофирането и ще ви върнат увереността.

Доверете се на нашия професионален екип и ще станете един добър и отговорен шофьор. При нас не просто ще се научите да управлявате моторно средство, но и ще се наслаждавате на шофирането. Едно е сигурно – ще си тръгнете от школата ни отлично подготвени както теоретично, така и практически.

Ще откриете школата ни на булевард Монтевидео, град София. Намираме се недалеч от НБУ и Национално средно училище „София“. 

Тагове

Aleksandur Kolandov Sofia
Shofuorski kursove Lyulin
Шофьорски курсове Люлин
Шофьорски курсове Красна поляна
Shofuorski kursove Bukston
Shofuorski kursove Krasna polana
Шофьорски курсове Бъкстон
Shkola za shofuorski kursove
Александър Коляндов София
Shofuorski kursove Lozenec
Шофьорски курсове Овча Купел
Шофьорски курсове Лагера
Шофьорски курсове Горна Баня Шофьорски курсове
Шофьорски курсове Красно село
Shofuorski kursove Hipodruma
Shkola za shofuorski kursove Aleksandur Kolandov Sofia
Shofuorski kursove Krasno selo
Шофьорски курсове Хиподрума
Школа за шофьорски курсове Александър Коляндов София
Школа за шофьорски курсове
Shofuorski kursove Gorna Bana Shofuorski kursove
Шофьорски курсове Лозенец
Shofuorski kursove Lagera
Shofuorski kursove Ovcha Kupel

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !