Проверена

Семейна къща "Бохемия" Свети Влас Отличен избор

Туризъм > Семейни къщи
Начало Туризъм Семейни къщи Семейна къща "Бохемия" Свети Влас

Семейна къща "Бохемия" Свети Влас

Изберете семейна къща „Бохемия“, за да се насладите на една чудесна лятна ваканция. Къщата се намира в Свети Влас. Какво по-добро от съчетанието на планинския въздух, красивата природа и морския климат? „Бохемия“ пасва идеално на този синхрон… Заповядайте при нас, за да се уверите сами!

Предлагаме Ви шест апартамента, като всеки от тях разполага с места за 4-5 души. Апартаментите са обзаведени с различни мебели и оборудване. Основно разполагат със спалня, тераса, хладилник, телевизор, климатик, баня, тоалетна. В някои от тях има детска стая, печка за готвене, диван. Работим от месец юни до месец септември. При нас често отсядат танцови групи. Може да получите повече информация на – Танцово студио „Импулс“.

Държим настаняването на гостите в къщата да става около 14 часа, а напускането на стаите до 12 часа. Ние държим на спокойствието на нашите посетители. Именно затова молим всички да се съобразяват с гостите и да пазят тишина през нощта.Семейна къща „Бохемия“ се намира близо до плажната ивица – само на 500м. А за дните, през които не ви се ходи на плаж, заповядайте на нашия басейн. Той работи от 9 до 18 часа и разполага с чадъри и шезлонги. 


Може да паркирате своя автомобил пред самата къща или на паркинг  „Свети Влас“. В къщата не се допускат домашни любимци.

Туристически центрове, които се намират в близост до семейна къща „Бохемия“ са – Слънчев бряг (5 км), Несебър (10 км), летище – град Бургас (45 км). 

Тагове

Квартири Свети Влас
Къща за гости Свети Влас
Noshtuvki Sveti Vlas
Stai pod naem Sveti Vlas
Kushta za gosti Sveti Vlas
Стаи под наем Свети Влас
Семейна къща Бохемия Свети Влас
Семейан къща Свети Влас
Kvartiri Sveti Vlas
Нощувки Свети Влас
Bohemia Sveti Vlas
Semeina kushta Bohemia Sveti Vlas
Почивка Свети Влас
Pochivka Sveti Vlas
Semeian kushta Sveti Vlas
Настаняване Свети Влас
Бохемия Свети Влас
Nastanavane Sveti Vlas

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !