Проверена

Секаста - Камини, барбекюта и изделия от камък Отличен избор

Дом, офис и градина > Камини
Начало Дом, офис и градина Камини Секаста - Камини, барбекюта и изделия от камък

Секаста - Камини, барбекюта и изделия от камък

 • Добрият избор е за цял живот!

 •  Ако тази максима е вярна според вас, то изборът на камината, или казано по-точно – на отоплението, е важен и дългосорочен, дори за тези които я избират като елемент на интериора. 
 •  
 •  Тази е и сентенцията, която ръководи в работата  фирма „Секаста“. От 1994 година, когато СЕКАСТА и ДЕВИЛ си подават ръка, СЕКАСТА става представител за България на известната френска марка.Днес сме добър партньор и на ИНВИКТА- Франия, АКСИС- Франция, БОДАР И ГОНЕ- Белгия, ТЕХНИКАЛ- Унгария и ОРТАЛ-Израел.Клиентите ни в България са вече над 10 000 и се увеличават непрекъснато, защото се стараем при нас да намират добро решение за отоплението си, гарантирано качество, квалифицирана консултация и внимание.  Стремежът ни е непрекъснато да разширяваме гамата на предлаганите камери. Изборът ни на партньори е базиран на доброто качество на изделията и доказаното производство. 
 •  За българските клиенти СЕКАСТА е не само сред първите фирми във формирането на този бранш и налагането на камините с горивни камери от затворен тип, но и компетентен, коректен и професионален изпълнител, за когото всеки клиент е важен. 
 •  Затова в специализираните магазини на фирмата е осигурена възможност на живо да се запознаят с богата гама от модели и отоплителни варианти – мощност, начин на пренасяне на топлия въздух в цялото жилище, естетически решения. Мострените модели дават представа за реалния вид на камините, за характеристиките на каменните елементи, а и за качеството на изработката.  Работещите модели навсякъде са условие за по-лесен избор и сигурност, че инвестицията си струва, защото може да се видят и усетят приятната топлина и уют, лекотата на обслужването, сигурността и пожаробезопасността.
 • Служителите на СЕКАСТА подхождат индивидуално и професионално към всеки конкретен случай при избора и вземане на естетическо и топлотехническо решение, за да бъде максимално удовлетворен клиентът. Все в тази посока е и предлагането на камера с „водна риза“. То удовлетворява онези, които искат едновременно да имат живия огън у дома си и да използват наличната инсталация за водно отопление – твърде икономично решение в такива ситуации.Вече има и проекти за комбиниране на инсталация за водно отопление (подово или с радиатори) с подвключване на камера с „водна риза“, което икономисва добър дял от електрическа или друга енергия, както и определена част от топлоизлъчващи тела (за помещението, в което гори камината).  В тази област „Секаста“ работи в сътрудничество със специалисти и фирми от водноотоплителния бранш, за да бъде гарантирана сигурността при експлоатацията. 
 •  Ние ви гарантираме:
 • – Бърза реализация
 • – от подписването на договора до запалването на камината;
 • – Еднакви цени и условия за всички клиенти от цялата страна;
 • – Компетентни екипи със съвременно оборудване, материали, транспорт; 
 • Ако търсите решение, то “СЕКАСТА” е насреща – име, вече доказало се сред многобройните си клиенти.С най-сърдечни поздрави:                       
 •  Колективът на „СЕКАСТА"

Тагове

Камини Пловдив
Барбекю Варна
Камини барбекю изделия от камък
Barbekyu Plovdiv
Izdelia ot kamuk Varna
Barbekyu Varna
Изделия от камък Русе
Камини Варна
Kamini Burgas
Изделия от камък София
Izdelia ot kamuk Burgas
Kamini Ruse
Kamini barbekyu izdelia ot kamuk
Barbekyu Sofia
Барбекю Пловдив
Sekasta
Изделия от камък Бургас
Barbekyu Ruse
Камини София
Барбекю София
Секаста
Барбекю Бургас
Izdelia ot kamuk Plovdiv
Kamini Plovdiv
Изделия от камък Варна
Камини Русе
Kamini Varna
Kamini Sofia
Барбекю Русе
Barbekyu Burgas
Камини Бургас
Izdelia ot kamuk Ruse
Izdelia ot kamuk Sofia
Изделия от камък Пловдив

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !