Проверена

Секаста - Камини, барбекюта и изделия от камък Отличен избор

Дом, офис и градина > Камини
Начало Дом, офис и градина Камини Секаста - Камини, барбекюта и изделия от камък

Секаста - Камини, барбекюта и изделия от камък

 • Добрият избор е за цял живот!

 •  Ако тази максима е вярна според вас, то изборът на камината, или казано по-точно – на отоплението, е важен и дългосорочен, дори за тези които я избират като елемент на интериора. 
 •  
 •  Тази е и сентенцията, която ръководи в работата  фирма „Секаста“. От 1994 година, когато СЕКАСТА и ДЕВИЛ си подават ръка, СЕКАСТА става представител за България на известната френска марка.Днес сме добър партньор и на ИНВИКТА- Франия, АКСИС- Франция, БОДАР И ГОНЕ- Белгия, ТЕХНИКАЛ- Унгария и ОРТАЛ-Израел.Клиентите ни в България са вече над 10 000 и се увеличават непрекъснато, защото се стараем при нас да намират добро решение за отоплението си, гарантирано качество, квалифицирана консултация и внимание.  Стремежът ни е непрекъснато да разширяваме гамата на предлаганите камери. Изборът ни на партньори е базиран на доброто качество на изделията и доказаното производство. 
 •  За българските клиенти СЕКАСТА е не само сред първите фирми във формирането на този бранш и налагането на камините с горивни камери от затворен тип, но и компетентен, коректен и професионален изпълнител, за когото всеки клиент е важен. 
 •  Затова в специализираните магазини на фирмата е осигурена възможност на живо да се запознаят с богата гама от модели и отоплителни варианти – мощност, начин на пренасяне на топлия въздух в цялото жилище, естетически решения. Мострените модели дават представа за реалния вид на камините, за характеристиките на каменните елементи, а и за качеството на изработката.  Работещите модели навсякъде са условие за по-лесен избор и сигурност, че инвестицията си струва, защото може да се видят и усетят приятната топлина и уют, лекотата на обслужването, сигурността и пожаробезопасността.
 • Служителите на СЕКАСТА подхождат индивидуално и професионално към всеки конкретен случай при избора и вземане на естетическо и топлотехническо решение, за да бъде максимално удовлетворен клиентът. Все в тази посока е и предлагането на камера с „водна риза“. То удовлетворява онези, които искат едновременно да имат живия огън у дома си и да използват наличната инсталация за водно отопление – твърде икономично решение в такива ситуации.Вече има и проекти за комбиниране на инсталация за водно отопление (подово или с радиатори) с подвключване на камера с „водна риза“, което икономисва добър дял от електрическа или друга енергия, както и определена част от топлоизлъчващи тела (за помещението, в което гори камината).  В тази област „Секаста“ работи в сътрудничество със специалисти и фирми от водноотоплителния бранш, за да бъде гарантирана сигурността при експлоатацията. 
 •  Ние ви гарантираме:
 • – Бърза реализация
 • – от подписването на договора до запалването на камината;
 • – Еднакви цени и условия за всички клиенти от цялата страна;
 • – Компетентни екипи със съвременно оборудване, материали, транспорт; 
 • Ако търсите решение, то “СЕКАСТА” е насреща – име, вече доказало се сред многобройните си клиенти.С най-сърдечни поздрави:                       
 •  Колективът на „СЕКАСТА"

Тагове

Izdelia ot kamuk Plovdiv
Барбекю Пловдив
Изделия от камък Варна
Kamini barbekyu izdelia ot kamuk
Barbekyu Ruse
Izdelia ot kamuk Burgas
Barbekyu Burgas
Kamini Sofia
Камини София
Barbekyu Varna
Izdelia ot kamuk Sofia
Камини Варна
Sekasta
Kamini Plovdiv
Камини Русе
Изделия от камък София
Изделия от камък Бургас
Izdelia ot kamuk Ruse
Kamini Varna
Изделия от камък Пловдив
Izdelia ot kamuk Varna
Barbekyu Plovdiv
Барбекю София
Kamini Ruse
Камини барбекю изделия от камък
Barbekyu Sofia
Секаста
Камини Пловдив
Барбекю Варна
Изделия от камък Русе
Барбекю Русе
Барбекю Бургас
Камини Бургас
Kamini Burgas

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !