Проверена

САНСКРИТ - Превод и легализация Отличен избор

Услуги > Преводи и Легализация
Начало Услуги Преводи и Легализация САНСКРИТ - Превод и легализация

САНСКРИТ - Превод и легализация

„САНСКРИТ“ е агенция за преводи и легализация. Нейната основна цел е да бъде свързващ мост, там, където има бариери в общуването.

Основна дейност:

Основната дейност на агенцията е свързана с писмени и устни преводи, както и с други услуги, свързани с превод. През 1998 г. фирмата е оторизирана от консулския отдел на МВнР за извършването на официални преводи. От тогава до днес нашата дейност не спира да се развива и да се разраства. На този етап разполагаме с повече от 110 професионални преводачи, които са специалисти във всички нужни области – те изпълняват безпроблемно работата на преводачи, редактори, координатори, коректори и т.н. Работните езици, с които агенцията работи, са повече от 38. Към основната ни дейност, която в преводаческа, са включени и всички други съпътстващи я услуги. Това най-често са: легализиране на документи – български и чуждестранни, оформления, редакция, сканиране, набор и печат на текстове.

Защо да се обърнете към нас?

Ние сме екип от професионалисти с богат опит и ще направим най-доброто за вас на изгодни цени, бързо и ефикасно. Системата, по която работим, е гъвкава и цели максималното удовлетворение на клиента. Нашите преводи са професионални. Знаем колко много изисквания имат отделните институции, затова ще ви спестим всяко затруднение. Няма да губите от времето си, нито пък ще се притеснявате дали всичко е наред. Ние ще се погрижим за вашето спокойствие и за добрия краен резултат. „САНСКРИТ“ ви предлага безплатно консултуране по телефона. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще уточним подробностите по изпълнението на исканата от вас услуга.

Не се колебайте да се свържете с нас. 


Тагове

pismeni i ustni prevodi Sofia
SANSKRIT Prevod i legalizacia
писмени и устни преводи София
легализация на документи за чужбина София
Prevod na dokumenti Sofia
legalizacia na dokumenti za chuzhbina Sofia
Legalizacia Sofia
САНСКРИТ Превод и легализация
Превод на документи София
Легализация София

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !