Проверена

Салон за красота "Angel Face" Отличен избор

Услуги > Салони за красота
Начало Услуги Салони за красота Салон за красота "Angel Face"

Салон за красота "Angel Face"

Първият салон за красота с името Angel Face е създаден през 1999 година в морската столица на България-град Варна. Той съществува повече от 18 години и може да се похвали с много посетители и редовни клиенти.

Днес Angel Face има салони за красота в централната част на най-големите и развити градове на страната - Варна, София, Бургас, Благоевград.

Angel Face е козметичният салон, който се грижи за визията на много от известните личности в България.

Разширяваме с всяка измината година периметъра на предлаганите услуги, които затварят напълно цикъла в областта на естетиката: фризьорство,процедури за лице, естетична медицина, общовъзстановителни и лечебни масажи на тяло, антицелулитни програми, SPA терапии,сауна, солариум, маникюр, педикюр, ноктопластика, професионален грим,пиърсинг...

       angel face

Салоните от веригата работят само с висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични продукти и технологии. Професионалистите, които работят във веригата салони за красота имат амбицията и уменията да издигнат нивото на козметичните процедури на световно равнище.

Салоните за красота са изпълнени изцяло по дизайнерски проект,като са използвани най-съвременни и луксозни материали,съчетани стилово и цветово. Студията разполагат със софтуерна програма с база данни,видеонаблюдение, както и уеб сайт на челни позиции в google.bg.

Постижения през годините:
-1999 година:
- откриване на първият салон от веригата Angel Face в град Варна
-2005 година:
- откриване на салон в град София
2006 година:
- откриване на салон в град Бургас
-2007 година Angel Face откупи издателските права за България на едно от водещите професионални списания за красота в Европа "Les Nouvelles Esthetiques- Paris."
-2008 година Angel Face бе избран за официален представител за България на Belnatur,Испания-професионална козметика за лице и тяло.
-2009 година Angel Face става официален вносител на висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични апарати за лице и тяло.
-2009 година Angel Face откри учебни центрове в градовете Варна,София и Бургас за бъдещи фризьори, козметици,масажисти и маникюристи.
-2010 година Аngel Face предложи една нова услуга на своите клиенти с невероятен успех- първият в страната "Мобилен салон за красота"
-2013 година Аngel Face получи лицензия на център за професионално обучение към Министерство на образованието и науката на Република България.
-2017 година Angel Face стартира първата за България франчайзингова програма за козметични салони и SPA центрове.

През годините утвърдихме мотото, което се превърна в запазена марка за Angel Face – При нас утре започва от днес! Вече 18 години традиция, 18 години новаторство, 18 години в името на Негово Величество Клиента!
       angel face

Тагове

Angel Face Burgas
Salon za krasota Angel Face
Angel Face Blagoevgrad
Angel Face
Салон за красота Благоевград
Салон за красота Варна
Салон за красота Бургас
Салон за красота Angel Face
Angel Face Варна
Salon za krasota Blagoevgrad
Angel Face
Салон за красота София
Salon za krasota Varna
Salon za krasota Sofia
Angel Face Бургас
Angel Face Varna
Angel Face Благоевград
Angel Face София
Angel Face Sofia
Salon za krasota Burgas

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !