Проверена

САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД Отличен избор

Търговия > Дограма
Начало Търговия Дограма САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД

САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД

Предлагаме професионални услуги в областта на дограмата. Алуминиеви или PVC, независимо дали става въпрос за прозорци, покривни прозорци, врати или аксесоари – ние можем да Ви предложим адекватно решение за Вашето пространство. Поемаме целия процес по проектирането, производството, доставката и монтажната работа. На всеки един етап от извършваните от нас услуги работата се изпълнява от специализиран екип. Развиваме дейността си в цялата страна, а офисите ни са локализирани в София и Стара Загора. САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД е фирма с дългогодишно присъствие на пазара за услуги в областта на дограмата. Горди сме да бъдем сред водещите фирми за проектиране, изработка и монтаж на дограмата SALAMANDER в София и страната. Опитът ни минава отвъд националните граници и имаме осъществени проекти из цяла Европа – Франция, Белгия, Дания, Швейцаия, Италия, Гърция, Холандия, Англия. Работим усилено да защитаваме ежедневно добрата си репутация, като не отстъпваме от първокласното качество на предлаганите продукти и услуги.Защо да изберете нас?

Качество
Качеството е това, което отличава нашите алуминеви и пвц профили. Предлагаме само утвърдени на пазара марки, които са с първокласна изработка и иновативен принос в производство на прозорци и врати.

Отлична изолация

Фирмата предлага специални енергоспестяващи стъкла с покритие, увеличаващо топлоизолацията повече от 2 пъти. Нашите стъклопакети са и с висока шумоизолация до над 40 dB. Вратите и прозорците са оборудвани с немския обков Roto, който е клас А.

Професионален монтаж

PVC прозорците и вратите се поставят с монтажни котви (скоби), без да се пробива дограмата и по този начин не се нарушава херметичността ѝ. Това гарантира дълъг експлоатационен периодбез нужда от ремонт или подмяна.

Богат избор

Цветовата гама ще задоволи всички вкусове и ще се съчетае със всеки интериор, ще впечатли дори и най-взискателните клиенти.

Производствена база

Разполагаме с производствена база – намира се в София и е оборудвана с пълен комплект машини за производство на PVC и алуминиева дограма.

Отношение към клиента

За нас Вие винаги сте на първо място! Не само предлагаме безкомпромисно качество на продуктите и услугите, но и се стараем да удовлетворим индивидуалните Ви желания.

Спазване на сроковете

Знаем колко важна е за Вас точността и реализацията на проектите навреме и не допускаме забавяне в предвидените срокове.

Стандартизация

Всички елементи, вградени в изделията на САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД, отговарят на най-строгите стандарти за качество DIN и TUV, а също и на БДС и ISO.

Тагове

дограма Стара Загора
dograma Stara Zagora
dograma Sofia
САЛАМАНДЪР КОЙЧЕВИ ООД
Pokrivni prozorci Stara Zagora
Покривни прозорци Стара Загора
SALAMANDUR KOJChEVI OOD
Алуминиева и PVC дограма София
Покривни прозорци София
Pokrivni prozorci Sofia
Aluminieva i PVC dograma Sofia
дограма София

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !