Проверена

САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД Отличен избор

Търговия > Дограма
Начало Търговия Дограма САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД

САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД

Предлагаме професионални услуги в областта на дограмата. Алуминиеви или PVC, независимо дали става въпрос за прозорци, покривни прозорци, врати или аксесоари – ние можем да Ви предложим адекватно решение за Вашето пространство. Поемаме целия процес по проектирането, производството, доставката и монтажната работа. На всеки един етап от извършваните от нас услуги работата се изпълнява от специализиран екип. Развиваме дейността си в цялата страна, а офисите ни са локализирани в София и Стара Загора. САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД е фирма с дългогодишно присъствие на пазара за услуги в областта на дограмата. Горди сме да бъдем сред водещите фирми за проектиране, изработка и монтаж на дограмата SALAMANDER в София и страната. Опитът ни минава отвъд националните граници и имаме осъществени проекти из цяла Европа – Франция, Белгия, Дания, Швейцаия, Италия, Гърция, Холандия, Англия. Работим усилено да защитаваме ежедневно добрата си репутация, като не отстъпваме от първокласното качество на предлаганите продукти и услуги.Защо да изберете нас?

Качество
Качеството е това, което отличава нашите алуминеви и пвц профили. Предлагаме само утвърдени на пазара марки, които са с първокласна изработка и иновативен принос в производство на прозорци и врати.

Отлична изолация

Фирмата предлага специални енергоспестяващи стъкла с покритие, увеличаващо топлоизолацията повече от 2 пъти. Нашите стъклопакети са и с висока шумоизолация до над 40 dB. Вратите и прозорците са оборудвани с немския обков Roto, който е клас А.

Професионален монтаж

PVC прозорците и вратите се поставят с монтажни котви (скоби), без да се пробива дограмата и по този начин не се нарушава херметичността ѝ. Това гарантира дълъг експлоатационен периодбез нужда от ремонт или подмяна.

Богат избор

Цветовата гама ще задоволи всички вкусове и ще се съчетае със всеки интериор, ще впечатли дори и най-взискателните клиенти.

Производствена база

Разполагаме с производствена база – намира се в София и е оборудвана с пълен комплект машини за производство на PVC и алуминиева дограма.

Отношение към клиента

За нас Вие винаги сте на първо място! Не само предлагаме безкомпромисно качество на продуктите и услугите, но и се стараем да удовлетворим индивидуалните Ви желания.

Спазване на сроковете

Знаем колко важна е за Вас точността и реализацията на проектите навреме и не допускаме забавяне в предвидените срокове.

Стандартизация

Всички елементи, вградени в изделията на САЛАМАНДЪР-КОЙЧЕВИ ООД, отговарят на най-строгите стандарти за качество DIN и TUV, а също и на БДС и ISO.

Тагове

Покривни прозорци София
Aluminieva i PVC dograma Sofia
дограма Стара Загора
SALAMANDUR KOJChEVI OOD
Алуминиева и PVC дограма София
dograma Stara Zagora
САЛАМАНДЪР КОЙЧЕВИ ООД
Pokrivni prozorci Sofia
Pokrivni prozorci Stara Zagora
dograma Sofia
Покривни прозорци Стара Загора
дограма София

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !