Проверена

Rock"n Rolla Bar & Club Отличен избор

Забавления > Дискотеки и барове
Начало Забавления Дискотеки и барове Rock"n Rolla Bar & Club

Rock"n Rolla Bar & Club

Представяме ви едно различно столично заведение. Заведение, което се отличава от масата и което няма как да остане незабелязано. “Rock’n Rolla Bar & Club” е един от първите рок барове в София. Ние разбиваме стереотипите и се стремим да бъдем уникални. Не беше нужно много време, за да се превърнем в любимо място на ценителите на добрата музика. Клиентите идват при нас, защото по думите на един от тях: „Това е едно от малкото заведения, в които можеш да видиш толкова усмихнати лица!“. Благодарни сме за тези прекрасни отзиви, защото заради вас продължаваме да надграждаме постигнатото до този момент. Наши редовни посетители са и много чужденци. За тях често е трудно да свикнат на типичните български заведения. Тук те харесват непринудената атмосфера, музиката и хората.

При нас всичко е гарантирано забавление на макс. В бара може да се насладите на изпълнението на любим музикант, да гледате мачове, ако сте фенове на спортните събития. Друга задължителна част от престоя ви при нас са танците и добрата музика, разбира се. Ако освен да слушате обичате и самите вие да показвате певческите си таланти, сте добре дошли. Имаме чудесна караоке зала, където всеки с добри и не толкова добри умения може да се изяви. Барът е просторен и разделен на отделни зали. Общият капацитет е 500 места. Но в зависимост от броя хора във вашата компания, ще ви настаним в подходяща зала, за да се чувствате комфортно и уютно.

    Rockn Rolla Bar  Club
Искаме да отбележим, че това не е хеви метъл клуб. Това е рок бар и музиката е точно такава. Пускаме само най-добрите хитове и истинските рок фенове се забавляват с тези песни до зори. Ние не разчитаме на позите, на комерсиалното, на еднообразното. Ние сме заведение „извън кутията“. Сигурни сме, че ако веднъж станете част от нас, ще се срещаме отново и отново. „Rock’n Rolla Bar & Club” ви очаква!


Тагове

Рок караоке София
Rockn Rolla Sofia
Бар рок София
Zavedenie rok Sofia
Rockn Rolla София
Bar rok Sofia
Rock party Sofia
Rock'n Rolla Bar & Club
Zala za karaoke Sofia
Заведение рок София
Рок парти София
Barove s rok muzika Sofia
Барове с рок музика София
Rok karaoke Sofia
Дискотеки София
Rok Bar Sofia
Рок музика София
Rock party Sofia
Diskoteki Sofia
Rok parti Sofia
Rock'n Rolla Bar & Club
Рок Бар София
Зала за караоке София
Rok muzika Sofia

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !