Проверена

Ресторант No Words Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант No Words

Ресторант No Words

Ресторант “No Words“ се намира в град Елин Пелин и наистина ще ви остави без думи! Заповядайте при нас, за да се убедите сами. Ще ни откриете на площад „Независимост“ №2. Работният ден при нас започва в 09:00 часа и продължава до 23:30 часа. Закуска, обяд или вечеря – няма никакво значение, всичко е еднакво вкусно!

Ресторант “No Words” е европейски ресторант и предлага на своите клиенти разнообразни ястия от съвременната европейска кухня. Опитайте изисканите ни специалитети, които са способни да задоволят и най-претенциозния вкус, или пък традиционните ястия, които ще задоволят всичките ви сетива! Приготвяме храната с внимание и старание, за да бъде всичко такова, каквото вие заслужавате – най-доброто, разбира се! Изпийте чаша студено вино, за да се разхладите в горещите летни нощи или – руйно червено, за да се стоплите в студените зимни дни.

Обстановката в заведението е приятна и уютна, а изисканият интериор прави мястото подходящо за отбелязване на всеки повод. Превърнете всеки празник в специално събитие и поканете гостите си, за да се забавляваме заедно. Мястото е подходящо и за големи групи, както и за деца. Когато времето е подходящо, предлагаме и места на открито. Екипът ни се състои от любезни сервитьори, талантливи готвачи и истински професионалисти. Ще получите добро обслужване, внимание и грижи.

Ресторант „No Words” ще ви даде възможност да опитате страхотна храна, да я съчетаете с качествено вино и да прекарате времето си незабравимо. Всичко това на изключително достъпни цени.

Заповядайте! Очакваме ви! 


Тагове

Мероприятие Елин Пелин
Рожден ден Елин Пелин
Ресторанти Елин Пелин
Organizirane na subitie Elin Pelin
Ресторант No Words Елин Пелин
Събитие Елин Пелин
Restorant No Words Elin Pelin
Iziskani astia Elin Pelin
Meropriatie Elin Pelin
Restoranti Elin Pelin
Организиране на събитие Елин Пелин
No Words Елин Пелин
No Words Elin Pelin
Rozhden den Elin Pelin
Изискани ястия Елин Пелин
Организиране на парти Елин Пелин
Subitie Elin Pelin
Българска кухня Елин Пелин
Bulgarska kuhna Elin Pelin
Organizirane na parti Elin Pelin

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !