Проверена

Ресторант "No Words" Елин Пелин Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "No Words" Елин Пелин

Ресторант "No Words" Елин Пелин

Ресторант “No Words“ се намира в град Елин Пелин и наистина ще ви остави без думи! Заповядайте при нас, за да се убедите сами. Ще ни откриете на площад „Независимост“ №2. Работният ден при нас започва в 09:00 часа и продължава до 23:30 часа. Закуска, обяд или вечеря – няма никакво значение, всичко е еднакво вкусно!

Ресторант “No Words” е европейски ресторант и предлага на своите клиенти разнообразни ястия от съвременната европейска кухня. Опитайте изисканите ни специалитети, които са способни да задоволят и най-претенциозния вкус, или пък традиционните ястия, които ще задоволят всичките ви сетива! Приготвяме храната с внимание и старание, за да бъде всичко такова, каквото вие заслужавате – най-доброто, разбира се! Изпийте чаша студено вино, за да се разхладите в горещите летни нощи или – руйно червено, за да се стоплите в студените зимни дни.

Обстановката в заведението е приятна и уютна, а изисканият интериор прави мястото подходящо за отбелязване на всеки повод. Превърнете всеки празник в специално събитие и поканете гостите си, за да се забавляваме заедно. Мястото е подходящо и за големи групи, както и за деца. Когато времето е подходящо, предлагаме и места на открито. Екипът ни се състои от любезни сервитьори, талантливи готвачи и истински професионалисти. Ще получите добро обслужване, внимание и грижи.

Ресторант „No Words” ще ви даде възможност да опитате страхотна храна, да я съчетаете с качествено вино и да прекарате времето си незабравимо. Всичко това на изключително достъпни цени.

Заповядайте! Очакваме ви! 

Тагове

Organizirane na subitie Elin Pelin
Ресторант No Words Елин Пелин
Subitie Elin Pelin
Meropriatie Elin Pelin
Bulgarska kuhna Elin Pelin
Rozhden den Elin Pelin
Събитие Елин Пелин
Организиране на събитие Елин Пелин
Restorant No Words Elin Pelin
Iziskani astia Elin Pelin
Organizirane na parti Elin Pelin
Изискани ястия Елин Пелин
No Words Elin Pelin
Мероприятие Елин Пелин
Българска кухня Елин Пелин
Рожден ден Елин Пелин
Restoranti Elin Pelin
No Words Елин Пелин
Организиране на парти Елин Пелин
Ресторанти Елин Пелин

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !