Проверена

Ресторант "Нептун" Бургас Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Нептун" Бургас

Ресторант "Нептун" Бургас

Представяме ви ресторант „Нептун“ – едно различно и изключително специално място! Ще ни откриете в град Бургас. А защо сме различни и защо да изберете точно нас? В момента, в който застанете пред сградата на ресторанта, ще бъдете очаровани. Тя е създадена от немски архитект още през 1948 г. – изключително красива и стилна. А гледката, която се открива пред погледите ви, докато сте в ресторанта… тя е спираща дъха панорамна гледка към морските вълни. И това не е всичко. Нашите ястия са на първо място за нас. Ние държим на качеството и сме перфекционисти в приготвянето на храната. Обслужването е индивидуално и различно според вашите желания, които екипът ние се стреми да удовлетвори.

Ресторант „Нептун“ е разположен на плажната ивица и е в непосредствена близост до сърцето на града. Със своите два етажа, лятната си градина и с капацитета си от 220 места, ресторантът е готов да посрещне всички свои гости. Изберете между 140 места във вътрешната част и още 80 места в красивата градина.


А сега идва ред на нашата любима част, която, сигурни сме, ще се превърне и във ваш фаворит. А именно – храната! С удоволствие и гордост ви представяме шеф-готвач Катя Кондева. Тя е истински професионалист и сътворява чудеса в кухнята заедно с екипа си. Средиземноморски специалитети, автентични европейски ястия плюс личен почерк и подчертана индивидуалност. А за да бъде храната още по-специална, добавете към избора си и чаша вино. Изборът ще бъде труден, защото ви предоставяме цяла „винена стая“. Там ще откриете вашия любим вкус и ще бъдете пленени от магията на виното.


Следващото място, което ще ви представим, е много специално за нас. Това е детският ни кът, създаден с отдаденост и любов.
Защото най-малките ни посетители, са също толкова важни за нас. Професионални аниматори ще се грижат за вашите деца. Ние държим изключително много на сигурността на малчуганите, затова имаме правила, които са важни за нас, сигурни сме и за вас! Детето трябва да бъде доведено в детския кът, а след това и взето, само от родител или упълномощен придружител. Родителят или съответно придружителят трябва да предостави личните данни на детето и да попълни часа на приема. Молим, ако децата имат настинка или здравето им застрашава със заразяване останалите посетите, те да останат вкъщи и да не бъдат водени в детския кът. Децата се допускат вътре по чисти пантофи или чорапи. Строго забранени са острите и опасни играчки и други предмети, както и храна и напитки, внесени извън заведението. Сумата, която трябва да заплатите, е 2.50 лв. на час. Важно е да знаете, че аниматорът може да прекъсне престоя на детето, ако то проявява агресивно поведение, притеснява или тормози останалите деца. Заповядайте в ресторант „Нептун“! По всяко време, за всеки повод – при нас ще бъдете на точното място! 

Тагове

Restorant Neptun
Бизнес среща Бургас
Ресторант с детски кът Бургас
Тържества Бургас
Вечеря Бургас
Restorant na plazha Burgas
Заведение на плажа Бургас
Neptun Burgas
Ресторант Бургас
Плаж Бургас
Vechera Burgas
Neptun plazh Burgas
Restorant s detski kut Burgas
Plazh Burgas
Zavedenie na plazha Burgas
Нептун плаж Бургас
Ресторант на плажа Бургас
Biznes sreshta Burgas
Restorant Burgas
Нептун Бургас
Ресторант Нептун
Ресторант централен плаж Бургас
Restorant centralen plazh Burgas
Turzhestva Burgas

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !