Проверена

Ресторант "Hugo’s Pizza" Бургас Отличен избор

Забавления > Пицарии
Начало Забавления Пицарии Ресторант "Hugo’s Pizza" Бургас

Ресторант "Hugo’s Pizza" Бургас

Заповядайте в ресторант „Hugo’s Pizza” – едно чудесно заведение в град Бургас, подходящо за всякакви поводи, предлагащи безкомпромисно обслужване и невероятно вкусна храна!

Ресторантът има удобна и леснодостъпна локация. Обстановката е спокойна и приятна. Интериорът е стилен и семпъл, с оригинални детайли и топло цветове. Има както маси, така и сепарета. В заведението има достъп до безплатна Wi-Fi връзка. Благодарение на добрата вентилация и на климатика, през лятото е прохладно, а през зимата достатъчно топло. Част от ресторант е и красива градина, избирана от клиентите ни през по-топлите месеци.

Заведението може да бъде домакин на всички ваши партита – щури, весели и незабравими. Изберете „Hugo’s Pizza” за най-специалните си моменти – момински/егренски партита, парти или банкет на фирмата, коледно парти, детски купон, частни събития и партита. При нас чудесно се отпразнуват и по-големи тържества като абитуриенски балове. Зарадвайте себе си и приятелите си с един страхотен рожден или имен ден. Елате с приятелска компания. Отделете време на семейството и организирайте семейна вечера. Очаровайте половинката си с изискана среща. Щастливи сме да бъдем част от най-съкровените ви моменти и бъдещо спомени. 

Кухнята на ресторанта поддържа изключително високо ниво. Залагаме на интернационалната, италианска и европейска кухня. Ще ви бъде поднесено богато и пъстро меню, което ще задоволи всеки вкус. Не пренебрегваме и напитките – най-добрите марки бира, безалкохолни и топли напитки, и още, и още…

„Hugo’s Pizza” очаква гостите си! 

Тагове

Фирмени партита Бургас
Пица Бургас
Ресторант Хуго Бургас
Партита Бургас
Picarii Burgas
Restorant Hugo Burgas
Пицария Бургас
Пицарии Бургас
Pica Burgas
Restorant Hugos Pizza Burgas
Picaria Burgas
Ресторант Hugos Pizza Бургас
Partita Burgas
Firmeni partita Burgas

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !