Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Rozi
Ozelenavane
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Кипарис
Ozelenavane ot Razsadnik
Плодни дръвчета
Туя даника
Рози
Tua piramidalis
Щамбови рози
Градини
cena shtambova roza
щамбова роза
Цветя
Bala Cherkva
Oranzherii
Шаки
Interiorno ozelenavane
Dekorativen posaduchen material
Shaki
Ovoshki
Производител на декоративни храсти
Производител на Туя
Tua razsadi
Туя пирамидалис
Rozi konteineri
Озеленяване от Павликени
Туя Брабант
Оранжерии
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Производител на храсти
Рози контейнери
Zapadna Tua
Производител на Паркови дървета
Tua fastigiata
shtambova roza
Западна Туя
Производител на екзотични растения
Туя смарагд
Интериорно озеленяване
cena rozi
Proizvoditel na Parkovi durveta
Овошки
Трайни насаждения
Рози от Павликени
Proizvoditel na Tua
Туя
Tua
Овощарство
Кирариси
Озеленяване
Озеленяване от Шаки
Shaki EOOD
Rastenievudstvo
Razsadnici
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Разсадници
cveta
Цена туя
Шаки ЕООД
Растения
Tua danika
cena tua
Shtambovi rozi
Ozelenavane ot Pavlikeni
Ovoshtarstvo
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Производители
Паркове
Parkove
Озеленяване от Разсадник
Tua smaragd
Zemedelie
Proizvoditel na hrasti
цена щамбова роза
Tua iztochna
Туя фастигията
Proizvoditeli
Туя разсади
tua zhulta
Proizvoditel na Rozi
туя жълта
Бяла Черква
Парници
Dekorativni razsadnicii
Kirarisi
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Parnici
Туя
Растениевъдство
Tua Brabant
Iznos na Rozi
Selsko- s
Озеленяване от Бяла Черква
Цена рози
Туя източна
Селско- с
Производител на Рози
Rozi ot Pavlikeni
Plodni druvcheta
Туя Гобоза
Земеделие
Декоративни разсадниции
Kiparis
Tua Goboza
Gradini
Tua Golden globe
Traini nasazhdenia
Rastenia
Туя Голден глобе
Ozelenavane ot Shaki
Декоративен посадъчен материал
Износ на Рози
Tua

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !