Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Озеленяване
туя жълта
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Tua smaragd
Рози контейнери
Озеленяване от Шаки
Rozi konteineri
Tua
Plodni druvcheta
Кирариси
цена щамбова роза
Rozi ot Pavlikeni
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Туя Гобоза
Туя Брабант
Производител на декоративни храсти
Tua iztochna
Tua danika
Селско- с
Bala Cherkva
Ovoshtarstvo
Proizvoditel na hrasti
Озеленяване от Разсадник
Tua
Парници
Шаки
Оранжерии
Туя разсади
Износ на Рози
Растениевъдство
Parkove
shtambova roza
tua zhulta
Градини
Kiparis
Озеленяване от Павликени
Декоративен посадъчен материал
Ozelenavane ot Shaki
Овощарство
Traini nasazhdenia
Разсадници
Паркове
Dekorativen posaduchen material
Ozelenavane
Цена рози
Proizvoditel na Rozi
Shaki EOOD
Бяла Черква
Iznos na Rozi
Плодни дръвчета
Щамбови рози
Ozelenavane ot Razsadnik
Озеленяване от Бяла Черква
Razsadnici
Туя
Производител на екзотични растения
cena tua
Туя даника
Овошки
cveta
Производител на Рози
Ovoshki
Parnici
Tua razsadi
Кипарис
Selsko- s
Туя пирамидалис
Шаки ЕООД
Растения
Proizvoditel na Parkovi durveta
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Трайни насаждения
Zapadna Tua
Рози
cena shtambova roza
Рози от Павликени
Западна Туя
cena rozi
Tua fastigiata
Производители
Интериорно озеленяване
Цветя
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Ozelenavane ot Pavlikeni
Производител на Паркови дървета
Производител на Туя
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Oranzherii
Rastenievudstvo
Туя фастигията
Shaki
Туя смарагд
Kirarisi
Декоративни разсадниции
Rastenia
Interiorno ozelenavane
Shtambovi rozi
Туя Голден глобе
Proizvoditeli
Tua Goboza
Цена туя
Gradini
Tua piramidalis
Tua Golden globe
Dekorativni razsadnicii
Производител на храсти
Земеделие
Tua Brabant
щамбова роза
Туя
Zemedelie
Proizvoditel na Tua
Туя източна
Rozi

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !