Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Ovoshtarstvo
Tua iztochna
Цветя
Щамбови рози
Растения
Interiorno ozelenavane
цена щамбова роза
Tua fastigiata
Gradini
Iznos na Rozi
Производител на Туя
Tua danika
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Selsko- s
cena tua
cena shtambova roza
Производители
Zemedelie
Parkove
Овошки
Туя даника
Dekorativen posaduchen material
Цена рози
Туя смарагд
Proizvoditeli
туя жълта
Rozi ot Pavlikeni
Kirarisi
Парници
Ozelenavane
Туя пирамидалис
Рози от Павликени
Кипарис
Трайни насаждения
Туя
cveta
tua zhulta
Разсадници
Tua piramidalis
Туя Гобоза
Растениевъдство
Озеленяване от Шаки
Паркове
Производител на декоративни храсти
Селско- с
Rozi konteineri
Proizvoditel na Rozi
Tua Brabant
Dekorativni razsadnicii
Бяла Черква
Туя Брабант
Производител на храсти
Shtambovi rozi
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Озеленяване
Rozi
Zapadna Tua
Traini nasazhdenia
Производител на Рози
Западна Туя
Oranzherii
Tua smaragd
Плодни дръвчета
Kiparis
Рози контейнери
Ozelenavane ot Shaki
Производител на екзотични растения
Туя
Туя фастигията
Bala Cherkva
Оранжерии
Цена туя
Рози
shtambova roza
Шаки
Tua
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Озеленяване от Бяла Черква
Кирариси
Производител на Паркови дървета
Земеделие
Ozelenavane ot Pavlikeni
Интериорно озеленяване
Razsadnici
Градини
Tua
Туя източна
Shaki
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Proizvoditel na Tua
Tua razsadi
Туя Голден глобе
Proizvoditel na hrasti
Декоративен посадъчен материал
Tua Goboza
Туя разсади
Rastenia
Ovoshki
Plodni druvcheta
Шаки ЕООД
Shaki EOOD
Озеленяване от Павликени
Proizvoditel na Parkovi durveta
Озеленяване от Разсадник
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Tua Golden globe
щамбова роза
Овощарство
Ozelenavane ot Razsadnik
Rastenievudstvo
cena rozi
Parnici
Декоративни разсадниции
Износ на Рози

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !