Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Овощарство
Shaki EOOD
Шаки ЕООД
Щамбови рози
Selsko- s
Туя пирамидалис
Оранжерии
Производител на Паркови дървета
Цветя
Кирариси
Proizvoditel na hrasti
Парници
Ozelenavane
Tua
Декоративен посадъчен материал
Dekorativni razsadnicii
Shtambovi rozi
Производител на храсти
Parnici
Proizvoditel na Rozi
Трайни насаждения
Производител на Туя
Градини
цена щамбова роза
Rozi ot Pavlikeni
Zapadna Tua
Западна Туя
Интериорно озеленяване
Озеленяване от Бяла Черква
Kiparis
Плодни дръвчета
Паркове
Цена туя
Селско- с
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Туя смарагд
Разсадници
cena tua
Растениевъдство
Декоративни разсадниции
Rozi
Туя Гобоза
Rastenia
Proizvoditel na Parkovi durveta
Tua iztochna
Proizvoditel na Tua
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Износ на Рози
Озеленяване от Павликени
Zemedelie
Ovoshtarstvo
Gradini
Dekorativen posaduchen material
Oranzherii
Бяла Черква
Кипарис
Shaki
Туя разсади
Tua razsadi
Iznos na Rozi
Туя Голден глобе
Овошки
Tua piramidalis
Traini nasazhdenia
Туя
Цена рози
cena rozi
Туя даника
Bala Cherkva
Tua Brabant
Parkove
Tua danika
Озеленяване от Разсадник
Rozi konteineri
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Производител на Рози
tua zhulta
Производител на екзотични растения
Tua smaragd
Озеленяване от Шаки
Plodni druvcheta
Ozelenavane ot Shaki
Tua
Ovoshki
Рози от Павликени
Шаки
Рози контейнери
Производител на декоративни храсти
Tua Goboza
Interiorno ozelenavane
туя жълта
Рози
Ozelenavane ot Pavlikeni
Озеленяване
Туя източна
Razsadnici
Kirarisi
Земеделие
cena shtambova roza
cveta
shtambova roza
Туя
Растения
Ozelenavane ot Razsadnik
Tua fastigiata
Производители
щамбова роза
Rastenievudstvo
Tua Golden globe
Proizvoditeli
Туя Брабант
Туя фастигията
Ozelenavane ot Bala Cherkva

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !