Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Shtambovi rozi
Traini nasazhdenia
Растениевъдство
Туя смарагд
Декоративни разсадниции
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Туя източна
Цена туя
Kiparis
cena tua
Туя Гобоза
Износ на Рози
Proizvoditeli
Tua Brabant
Овошки
Озеленяване от Павликени
Туя Брабант
Kirarisi
shtambova roza
Ovoshtarstvo
Rozi
Parkove
Tua fastigiata
Zapadna Tua
Кирариси
Tua Goboza
Разсадници
Паркове
cena shtambova roza
Производител на екзотични растения
Парници
Tua iztochna
Tua
Земеделие
Selsko- s
Растения
Западна Туя
cena rozi
Dekorativni razsadnicii
Озеленяване от Разсадник
щамбова роза
Tua piramidalis
Производители
Туя
tua zhulta
Proizvoditel na Rozi
Декоративен посадъчен материал
Razsadnici
Производител на Рози
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Оранжерии
Туя
Rozi konteineri
Bala Cherkva
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Interiorno ozelenavane
Производител на храсти
Ovoshki
Туя фастигията
Шаки ЕООД
Tua razsadi
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Туя Голден глобе
Трайни насаждения
cveta
Рози от Павликени
Плодни дръвчета
Цветя
Oranzherii
Озеленяване
Gradini
Озеленяване от Шаки
туя жълта
Ozelenavane ot Pavlikeni
Ozelenavane ot Shaki
Proizvoditel na Parkovi durveta
Ozelenavane
Рози
Интериорно озеленяване
Бяла Черква
Производител на Паркови дървета
Tua smaragd
Производител на Туя
Овощарство
Rastenievudstvo
Селско- с
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Dekorativen posaduchen material
Plodni druvcheta
Кипарис
Tua Golden globe
цена щамбова роза
Shaki
Parnici
Рози контейнери
Туя пирамидалис
Iznos na Rozi
Градини
Туя даника
Шаки
Proizvoditel na hrasti
Щамбови рози
Tua
Shaki EOOD
Озеленяване от Бяла Черква
Tua danika
Ozelenavane ot Razsadnik
Цена рози
Zemedelie
Rozi ot Pavlikeni
Производител на декоративни храсти
Proizvoditel na Tua
Туя разсади
Rastenia

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !