Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Производители
Разсадници
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Производител на екзотични растения
Ozelenavane
Tua piramidalis
Шаки
Паркове
cveta
Шаки ЕООД
Туя Брабант
Парници
Tua
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Razsadnici
Proizvoditel na Parkovi durveta
Цена туя
Производител на Паркови дървета
Озеленяване
Ozelenavane ot Pavlikeni
Interiorno ozelenavane
Озеленяване от Павликени
Оранжерии
Производител на храсти
Туя
Tua Brabant
tua zhulta
Parnici
Кипарис
Proizvoditel na hrasti
Proizvoditel na Rozi
Tua
Износ на Рози
Производител на Рози
Цена рози
Ovoshtarstvo
Земеделие
Туя Гобоза
Plodni druvcheta
туя жълта
cena rozi
Ozelenavane ot Shaki
Туя разсади
Gradini
Rastenievudstvo
щамбова роза
Zemedelie
Озеленяване от Разсадник
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Селско- с
Rastenia
Цветя
Туя даника
Proizvoditeli
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Dekorativen posaduchen material
Бяла Черква
Rozi
Туя
Туя източна
Shaki
Рози от Павликени
Рози
Shtambovi rozi
Zapadna Tua
Озеленяване от Шаки
Kiparis
Производител на Туя
Туя пирамидалис
Rozi konteineri
Tua fastigiata
Tua Golden globe
Ovoshki
Овощарство
Западна Туя
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Растения
Tua danika
Proizvoditel na Tua
Туя смарагд
cena tua
shtambova roza
цена щамбова роза
Tua smaragd
Shaki EOOD
Traini nasazhdenia
Oranzherii
Плодни дръвчета
Bala Cherkva
Кирариси
Озеленяване от Бяла Черква
Kirarisi
Растениевъдство
Туя Голден глобе
cena shtambova roza
Parkove
Tua iztochna
Tua Goboza
Градини
Декоративни разсадниции
Туя фастигията
Производител на декоративни храсти
Rozi ot Pavlikeni
Трайни насаждения
Интериорно озеленяване
Iznos na Rozi
Щамбови рози
Овошки
Рози контейнери
Selsko- s
Ozelenavane ot Razsadnik
Dekorativni razsadnicii
Декоративен посадъчен материал
Tua razsadi

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !