Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Озеленяване от Разсадник
Parnici
Rozi
Tua iztochna
Овошки
Plodni druvcheta
Proizvoditel na hrasti
Разсадници
Ozelenavane
Selsko- s
cveta
cena rozi
Рози от Павликени
Озеленяване от Павликени
Туя смарагд
Селско- с
Растениевъдство
Износ на Рози
Zemedelie
Рози
Озеленяване от Шаки
Производители
cena tua
Oranzherii
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Туя даника
Ozelenavane ot Shaki
Озеленяване
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Tua razsadi
Kiparis
Земеделие
Растения
Кипарис
Туя Брабант
Щамбови рози
Gradini
Рози контейнери
Производител на Паркови дървета
Tua
Кирариси
Zapadna Tua
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Производител на декоративни храсти
Парници
Dekorativen posaduchen material
цена щамбова роза
Proizvoditel na Parkovi durveta
Ovoshtarstvo
Rastenievudstvo
туя жълта
Градини
Западна Туя
Tua fastigiata
Бяла Черква
Интериорно озеленяване
Proizvoditeli
Proizvoditel na Rozi
Parkove
Шаки ЕООД
Оранжерии
Proizvoditel na Tua
Interiorno ozelenavane
Трайни насаждения
Tua piramidalis
Tua
Цена туя
Ovoshki
Туя Гобоза
Туя фастигията
Dekorativni razsadnicii
Туя
щамбова роза
Rozi ot Pavlikeni
Овощарство
Tua smaragd
Туя разсади
Bala Cherkva
Декоративен посадъчен материал
Шаки
Производител на Рози
Razsadnici
Туя Голден глобе
Traini nasazhdenia
Rastenia
Производител на Туя
Производител на храсти
Tua Brabant
tua zhulta
Производител на екзотични растения
Shaki
Tua Golden globe
Ozelenavane ot Pavlikeni
Паркове
Плодни дръвчета
Rozi konteineri
cena shtambova roza
shtambova roza
Озеленяване от Бяла Черква
Shaki EOOD
Туя
Цветя
Tua danika
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Kirarisi
Декоративни разсадниции
Туя пирамидалис
Tua Goboza
Туя източна
Shtambovi rozi
Ozelenavane ot Razsadnik
Цена рози
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Iznos na Rozi

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !