Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Декоративен посадъчен материал
Iznos na Rozi
Ozelenavane ot Pavlikeni
Туя източна
Разсадници
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Ozelenavane ot Shaki
Proizvoditeli
Proizvoditel na Parkovi durveta
Бяла Черква
Tua
Proizvoditel na Rozi
Interiorno ozelenavane
Tua fastigiata
Kiparis
Туя пирамидалис
Щамбови рози
Proizvoditel na hrasti
Tua Brabant
щамбова роза
Tua smaragd
Selsko- s
Растения
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Tua Goboza
Кипарис
Туя
Gradini
Рози
Rastenia
Shaki
Туя Гобоза
Производител на Рози
Селско- с
Парници
Овощарство
Шаки ЕООД
Туя даника
Parnici
Овошки
Декоративни разсадниции
Zemedelie
Западна Туя
Цветя
Ozelenavane ot Razsadnik
cena shtambova roza
Plodni druvcheta
tua zhulta
Ovoshki
cena rozi
Производители
Износ на Рози
Шаки
Кирариси
Рози контейнери
Озеленяване от Шаки
Цена туя
Traini nasazhdenia
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Rozi
туя жълта
Производител на храсти
Производител на Паркови дървета
Плодни дръвчета
cveta
Parkove
Туя фастигията
Dekorativen posaduchen material
shtambova roza
Rozi ot Pavlikeni
Производител на Туя
Рози от Павликени
Земеделие
Туя разсади
Туя
Tua Golden globe
Озеленяване от Бяла Черква
Shtambovi rozi
Цена рози
Туя смарагд
Tua razsadi
Озеленяване от Разсадник
Производител на декоративни храсти
Озеленяване
Интериорно озеленяване
Трайни насаждения
Ovoshtarstvo
Паркове
Proizvoditel na Tua
cena tua
Tua danika
Rozi konteineri
Zapadna Tua
Razsadnici
Оранжерии
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Туя Голден глобе
Shaki EOOD
Rastenievudstvo
Градини
цена щамбова роза
Oranzherii
Ozelenavane
Tua iztochna
Производител на екзотични растения
Tua piramidalis
Kirarisi
Озеленяване от Павликени
Dekorativni razsadnicii
Растениевъдство
Bala Cherkva
Туя Брабант
Tua

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !