Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Shaki
Zapadna Tua
Rozi ot Pavlikeni
Kirarisi
Ozelenavane ot Razsadnik
Rastenievudstvo
Proizvoditel na hrasti
Рози от Павликени
Tua razsadi
Parnici
Tua Brabant
Traini nasazhdenia
Цена рози
цена щамбова роза
Ozelenavane
Rozi
Туя фастигията
Gradini
Tua
Бяла Черква
cena rozi
Tua
Туя даника
tua zhulta
Dekorativen posaduchen material
Рози контейнери
Proizvoditel na Parkovi durveta
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Декоративен посадъчен материал
Шаки
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
туя жълта
Tua iztochna
Kiparis
Производител на Туя
Производител на Рози
Растениевъдство
Овошки
Interiorno ozelenavane
Западна Туя
Интериорно озеленяване
Цветя
cena shtambova roza
Шаки ЕООД
Туя разсади
Трайни насаждения
Туя източна
Градини
Озеленяване
Plodni druvcheta
Кирариси
Озеленяване от Разсадник
Производител на храсти
Земеделие
щамбова роза
Proizvoditeli
Производител на декоративни храсти
Ozelenavane ot Pavlikeni
Tua Golden globe
Износ на Рози
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Rastenia
Озеленяване от Павликени
Производители
Туя смарагд
Zemedelie
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Рози
Разсадници
Туя Брабант
cena tua
cveta
Озеленяване от Бяла Черква
Tua fastigiata
Rozi konteineri
Oranzherii
Декоративни разсадниции
Паркове
Tua piramidalis
Dekorativni razsadnicii
Производител на екзотични растения
Озеленяване от Шаки
Плодни дръвчета
Производител на Паркови дървета
Оранжерии
Ovoshtarstvo
Туя Голден глобе
Овощарство
Proizvoditel na Tua
Tua Goboza
Shaki EOOD
Razsadnici
Туя пирамидалис
Парници
Туя
Bala Cherkva
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Кипарис
Parkove
Щамбови рози
shtambova roza
Туя
Tua danika
Iznos na Rozi
Селско- с
Растения
Ovoshki
Ozelenavane ot Shaki
Цена туя
Shtambovi rozi
Tua smaragd
Туя Гобоза
Proizvoditel na Rozi
Selsko- s

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !