Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Производител на екзотични растения
Овощарство
щамбова роза
Рози от Павликени
Ozelenavane ot Pavlikeni
Разсадници
Рози контейнери
Кирариси
Туя
туя жълта
Kirarisi
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Oranzherii
Озеленяване
Износ на Рози
Туя източна
Tua piramidalis
Parkove
Производител на декоративни храсти
Zapadna Tua
Туя фастигията
cena rozi
Rozi konteineri
Tua fastigiata
Iznos na Rozi
Ovoshki
Interiorno ozelenavane
Traini nasazhdenia
Dekorativen posaduchen material
Растения
Dekorativni razsadnicii
Proizvoditel na Rozi
Ozelenavane
Рози
Щамбови рози
Декоративен посадъчен материал
Плодни дръвчета
Ozelenavane ot Shaki
Трайни насаждения
Tua Brabant
Производител на Рози
Производител на Туя
Tua
Tua smaragd
Proizvoditel na Parkovi durveta
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Производител на Паркови дървета
Кипарис
Gradini
Rozi
Цена туя
Озеленяване от Бяла Черква
Rastenievudstvo
Туя Гобоза
Западна Туя
Декоративни разсадниции
Овошки
Shtambovi rozi
Zemedelie
Kiparis
Туя
Селско- с
Производител на храсти
Tua Goboza
Цена рози
Tua iztochna
shtambova roza
Производители
Tua Golden globe
Proizvoditel na hrasti
Rozi ot Pavlikeni
Tua razsadi
Шаки
Razsadnici
Озеленяване от Разсадник
Цветя
Tua danika
tua zhulta
Растениевъдство
Ovoshtarstvo
Туя смарагд
Parnici
Ozelenavane ot Razsadnik
Ozelenavane ot Bala Cherkva
cveta
Шаки ЕООД
Оранжерии
Туя разсади
Интериорно озеленяване
Паркове
Rastenia
Shaki EOOD
Туя Брабант
Земеделие
Озеленяване от Шаки
Proizvoditel na Tua
Plodni druvcheta
Градини
Tua
Туя Голден глобе
Proizvoditeli
Туя пирамидалис
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
цена щамбова роза
cena tua
Shaki
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Bala Cherkva
Selsko- s
Озеленяване от Павликени
Парници
Бяла Черква
cena shtambova roza
Туя даника

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !