Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Selsko- s
цена щамбова роза
Ozelenavane ot Pavlikeni
Shaki EOOD
Туя пирамидалис
Traini nasazhdenia
Овошки
Озеленяване от Разсадник
Туя фастигията
Tua smaragd
Озеленяване от Шаки
Kirarisi
Tua piramidalis
Цветя
Tua danika
Rastenia
Tua Goboza
Западна Туя
Производител на Рози
Градини
Туя разсади
Туя даника
Parkove
Растениевъдство
Производител на екзотични растения
Озеленяване от Бяла Черква
Gradini
Интериорно озеленяване
Dekorativen posaduchen material
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Kiparis
Овощарство
Plodni druvcheta
Кипарис
Ozelenavane ot Shaki
Шаки ЕООД
Производител на Паркови дървета
Туя източна
Туя
Цена рози
Shtambovi rozi
Рози
Tua fastigiata
щамбова роза
Iznos na Rozi
Производител на декоративни храсти
Proizvoditel na Parkovi durveta
Производител на храсти
Bala Cherkva
Tua iztochna
Tua Brabant
Rozi ot Pavlikeni
Zapadna Tua
Ozelenavane ot Bala Cherkva
shtambova roza
Ozelenavane
cena shtambova roza
Razsadnici
Proizvoditeli
Трайни насаждения
Туя смарагд
Ovoshki
Tua
Туя Брабант
Озеленяване
cena rozi
Tua
Рози контейнери
Ovoshtarstvo
Растения
Шаки
Паркове
Производители
Туя
cveta
Zemedelie
Oranzherii
Proizvoditel na Tua
Декоративни разсадниции
Rozi
Земеделие
Плодни дръвчета
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Оранжерии
tua zhulta
Rozi konteineri
cena tua
Tua razsadi
Parnici
Dekorativni razsadnicii
туя жълта
Interiorno ozelenavane
Разсадници
Туя Голден глобе
Парници
Селско- с
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Цена туя
Proizvoditel na hrasti
Озеленяване от Павликени
Ozelenavane ot Razsadnik
Производител на Туя
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Proizvoditel na Rozi
Shaki
Rastenievudstvo
Tua Golden globe
Бяла Черква
Щамбови рози
Туя Гобоза
Кирариси
Рози от Павликени
Износ на Рози
Декоративен посадъчен материал

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !