Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Трайни насаждения
туя жълта
Туя Гобоза
Zemedelie
Tua danika
Kirarisi
Западна Туя
Декоративни разсадниции
Rozi konteineri
Dekorativen posaduchen material
Iznos na Rozi
Tua smaragd
Proizvoditel na Parkovi durveta
Земеделие
Туя фастигията
Овощарство
Овошки
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Parkove
Озеленяване от Павликени
Tua Golden globe
Tua
Цветя
Ozelenavane
Рози
Ovoshki
Производители
Туя смарагд
Бяла Черква
Tua razsadi
Цена туя
Plodni druvcheta
Озеленяване
Proizvoditel na Tua
Рози от Павликени
Selsko- s
Кирариси
Tua fastigiata
Туя разсади
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Proizvoditel na hrasti
Tua Brabant
Rastenia
Производител на декоративни храсти
Shaki
Dekorativni razsadnicii
Rastenievudstvo
Рози контейнери
cena tua
Производител на Туя
Озеленяване от Бяла Черква
Интериорно озеленяване
Разсадници
Oranzherii
Туя Брабант
cena rozi
Tua iztochna
Производител на екзотични растения
Туя пирамидалис
Растениевъдство
Zapadna Tua
Производител на храсти
shtambova roza
Туя източна
Туя Голден глобе
Rozi
Озеленяване от Разсадник
Оранжерии
щамбова роза
Плодни дръвчета
Proizvoditel na Rozi
Паркове
Ozelenavane ot Shaki
Tua
цена щамбова роза
Кипарис
Туя
Декоративен посадъчен материал
Interiorno ozelenavane
Proizvoditeli
Туя
Tua piramidalis
Градини
Ovoshtarstvo
Селско- с
Ozelenavane ot Pavlikeni
Traini nasazhdenia
Озеленяване от Шаки
Shaki EOOD
Bala Cherkva
tua zhulta
Шаки ЕООД
Shtambovi rozi
Парници
Туя даника
Ozelenavane ot Razsadnik
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Rozi ot Pavlikeni
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Parnici
Razsadnici
Щамбови рози
Производител на Рози
Производител на Паркови дървета
Tua Goboza
Gradini
Kiparis
cena shtambova roza
Цена рози
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Растения
Шаки
Износ на Рози
cveta

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !