Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Tua
Parkove
Декоративен посадъчен материал
Ozelenavane ot Pavlikeni
Tua
Tua danika
Zemedelie
Rozi ot Pavlikeni
Декоративни разсадниции
Озеленяване от Разсадник
Износ на Рози
Tua Brabant
Озеленяване от Бяла Черква
Interiorno ozelenavane
Шаки
Производител на храсти
Plodni druvcheta
Zapadna Tua
Оранжерии
Oranzherii
Туя разсади
Parnici
Shaki
Ovoshtarstvo
цена щамбова роза
Рози от Павликени
Интериорно озеленяване
cena tua
Шаки ЕООД
Kirarisi
Proizvoditeli
Traini nasazhdenia
Tua razsadi
Ozelenavane ot Razsadnik
Цветя
Западна Туя
Производител на Рози
Туя фастигията
Озеленяване
Rozi konteineri
Селско- с
Земеделие
Dekorativen posaduchen material
Tua Goboza
Туя пирамидалис
Рози
Рози контейнери
Трайни насаждения
Gradini
Rastenia
Разсадници
Производител на Туя
Туя източна
Кирариси
Производител на екзотични растения
Tua piramidalis
Ozelenavane ot Shaki
Овошки
Tua iztochna
Овощарство
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Proizvoditel na hrasti
Rastenievudstvo
Растениевъдство
cena rozi
Туя
Градини
Щамбови рози
Туя Брабант
Tua smaragd
Ovoshki
Proizvoditel na Parkovi durveta
Паркове
Selsko- s
cveta
Shtambovi rozi
Производител на Паркови дървета
Растения
shtambova roza
Производители
туя жълта
Озеленяване от Шаки
Proizvoditel na Rozi
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Iznos na Rozi
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
щамбова роза
Озеленяване от Павликени
Цена рози
Парници
Rozi
Цена туя
Туя
Бяла Черква
Туя Голден глобе
Кипарис
Ozelenavane
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Туя смарагд
Shaki EOOD
Производител на декоративни храсти
tua zhulta
Туя Гобоза
Razsadnici
Tua Golden globe
Proizvoditel na Tua
Bala Cherkva
Tua fastigiata
Туя даника
Плодни дръвчета
Dekorativni razsadnicii
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
cena shtambova roza
Kiparis

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !