Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Цветя
Туя Брабант
Zapadna Tua
cena shtambova roza
Туя Гобоза
Западна Туя
Kirarisi
Gradini
Декоративни разсадниции
Proizvoditeli
Tua Brabant
щамбова роза
Tua Goboza
Tua Golden globe
Tua razsadi
Декоративен посадъчен материал
Ozelenavane
Bala Cherkva
Туя даника
Туя разсади
Parnici
Parkove
Озеленяване от Разсадник
Kiparis
Oranzherii
Rastenia
Производител на декоративни храсти
Rozi ot Pavlikeni
Туя
Туя Голден глобе
Кирариси
Производител на Туя
Производител на Рози
Tua piramidalis
Туя пирамидалис
Производители
туя жълта
Proizvoditel na hrasti
cena rozi
Tua smaragd
Озеленяване от Бяла Черква
Трайни насаждения
Proizvoditel na Tua
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Оранжерии
Туя смарагд
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Shaki
Ovoshki
Износ на Рози
Селско- с
Rastenievudstvo
Туя източна
Шаки
Traini nasazhdenia
cena tua
Рози от Павликени
Производител на екзотични растения
Рози контейнери
Производител на Паркови дървета
Razsadnici
Градини
Ozelenavane ot Shaki
Tua
Производител на храсти
Шаки ЕООД
Туя фастигията
Selsko- s
Цена туя
Озеленяване от Шаки
Proizvoditel na Rozi
Цена рози
Dekorativen posaduchen material
Tua fastigiata
Shtambovi rozi
tua zhulta
Растения
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Plodni druvcheta
Proizvoditel na Parkovi durveta
shtambova roza
Овощарство
Tua
Rozi
Озеленяване
Парници
Tua danika
Proizvoditel na dekorativni hrasti
цена щамбова роза
Озеленяване от Павликени
Бяла Черква
Dekorativni razsadnicii
Плодни дръвчета
Рози
Interiorno ozelenavane
Овошки
Интериорно озеленяване
Разсадници
Кипарис
Zemedelie
Щамбови рози
Tua iztochna
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Shaki EOOD
Паркове
Rozi konteineri
Ovoshtarstvo
Земеделие
Растениевъдство
Туя
Iznos na Rozi
cveta
Ozelenavane ot Razsadnik
Ozelenavane ot Pavlikeni

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !