Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Цена туя
Износ на Рози
Ozelenavane ot Pavlikeni
Ozelenavane
Tua Brabant
tua zhulta
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Разсадници
Производители
Tua Golden globe
Dekorativni razsadnicii
Parnici
щамбова роза
Бяла Черква
Озеленяване от Разсадник
Цветя
Производител на Туя
Паркове
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Декоративен посадъчен материал
Kiparis
Производител на Рози
Овошки
Tua
Rozi
Shaki EOOD
Селско- с
туя жълта
Озеленяване
цена щамбова роза
Shaki
Ovoshki
Proizvoditeli
shtambova roza
Tua danika
cena rozi
Шаки
Парници
Rastenievudstvo
Kirarisi
Oranzherii
Кирариси
Щамбови рози
Озеленяване от Павликени
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Proizvoditel na Parkovi durveta
Туя разсади
Ozelenavane ot Shaki
Кипарис
Рози контейнери
Dekorativen posaduchen material
Zapadna Tua
Оранжерии
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Rastenia
Iznos na Rozi
cena tua
Туя Голден глобе
Tua smaragd
Декоративни разсадниции
Туя фастигията
Shtambovi rozi
Туя даника
Цена рози
Туя
Proizvoditel na hrasti
Tua iztochna
Производител на Паркови дървета
Bala Cherkva
Tua piramidalis
Razsadnici
Овощарство
Производител на декоративни храсти
Zemedelie
Земеделие
Туя Гобоза
Proizvoditel na Tua
Tua fastigiata
Traini nasazhdenia
Растения
Tua
Производител на екзотични растения
Gradini
Западна Туя
Градини
Selsko- s
Туя смарагд
Производител на храсти
Рози от Павликени
Озеленяване от Шаки
Интериорно озеленяване
Растениевъдство
Interiorno ozelenavane
Tua razsadi
Parkove
Озеленяване от Бяла Черква
Туя източна
Шаки ЕООД
Туя
Трайни насаждения
cveta
Ovoshtarstvo
Рози
Туя пирамидалис
Proizvoditel na Rozi
Plodni druvcheta
Плодни дръвчета
Tua Goboza
Rozi ot Pavlikeni
Ozelenavane ot Razsadnik
Туя Брабант
cena shtambova roza
Rozi konteineri

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !