Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Shtambovi rozi
Туя Голден глобе
Ovoshki
Razsadnici
Парници
Ozelenavane
Трайни насаждения
Растения
Производител на храсти
Туя пирамидалис
Селско- с
Parnici
Kirarisi
Шаки ЕООД
Proizvoditel na Parkovi durveta
Ozelenavane ot Pavlikeni
Zemedelie
Tua
Rastenia
Tua danika
Traini nasazhdenia
Кипарис
Туя Гобоза
Selsko- s
Износ на Рози
cena tua
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Туя разсади
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Proizvoditel na Rozi
Gradini
Производители
Производител на Паркови дървета
Паркове
Туя фастигията
Parkove
щамбова роза
Tua Brabant
Туя източна
Ozelenavane ot Razsadnik
Овошки
Озеленяване от Разсадник
Цена туя
Oranzherii
Туя смарагд
Proizvoditel na hrasti
Шаки
Tua Goboza
Интериорно озеленяване
Zapadna Tua
Ozelenavane ot Bala Cherkva
cena shtambova roza
Растениевъдство
Tua piramidalis
Плодни дръвчета
Озеленяване
Туя Брабант
Декоративен посадъчен материал
Цветя
Shaki
Разсадници
Западна Туя
Proizvoditel na Tua
Rastenievudstvo
Ovoshtarstvo
Plodni druvcheta
Бяла Черква
Tua iztochna
Dekorativen posaduchen material
Tua razsadi
Dekorativni razsadnicii
Rozi ot Pavlikeni
Озеленяване от Шаки
Shaki EOOD
Proizvoditeli
Оранжерии
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Озеленяване от Бяла Черква
Rozi
Производител на Рози
туя жълта
Озеленяване от Павликени
Tua
Tua Golden globe
cveta
Kiparis
Туя
цена щамбова роза
tua zhulta
Туя даника
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Декоративни разсадниции
cena rozi
Bala Cherkva
Производител на Туя
Рози от Павликени
Туя
shtambova roza
Iznos na Rozi
Ozelenavane ot Shaki
Производител на декоративни храсти
Земеделие
Цена рози
Tua fastigiata
Рози
Кирариси
Tua smaragd
Градини
Rozi konteineri
Interiorno ozelenavane
Производител на екзотични растения
Щамбови рози
Овощарство
Рози контейнери

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !