Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Туя Гобоза
Ozelenavane
Туя фастигията
Bala Cherkva
Tua danika
Proizvoditel na Parkovi durveta
Озеленяване от Павликени
Proizvoditel na hrasti
Tua smaragd
Tua iztochna
Западна Туя
Shaki
Селско- с
Shaki EOOD
tua zhulta
Ozelenavane ot Razsadnik
туя жълта
Parnici
Паркове
Proizvoditel na Rozi
Производител на декоративни храсти
Земеделие
Selsko- s
Озеленяване от Разсадник
Туя
Ovoshki
Razsadnici
Туя пирамидалис
Kirarisi
cena tua
Oranzherii
Rastenievudstvo
Производител на Туя
Износ на Рози
Кирариси
Производител на Рози
Dekorativni razsadnicii
Производител на храсти
Туя Брабант
Овошки
Плодни дръвчета
Производители
Ozelenavane ot Pavlikeni
Proizvoditel na Tua
Рози контейнери
Shtambovi rozi
Ovoshtarstvo
Iznos na Rozi
Рози от Павликени
Туя Голден глобе
Rozi
Шаки
Кипарис
Proizvoditeli
Tua piramidalis
Щамбови рози
Интериорно озеленяване
Рози
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Туя
Озеленяване
Шаки ЕООД
Tua
Parkove
Декоративни разсадниции
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Kiparis
Овощарство
Ozelenavane ot Shaki
Цветя
Tua razsadi
Растениевъдство
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Озеленяване от Шаки
Zemedelie
Цена рози
Rozi konteineri
cena rozi
Оранжерии
Декоративен посадъчен материал
Растения
Градини
Разсадници
Озеленяване от Бяла Черква
Gradini
Цена туя
Rastenia
Туя даника
Туя източна
cveta
cena shtambova roza
Traini nasazhdenia
Парници
щамбова роза
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Zapadna Tua
Бяла Черква
Tua
Tua Goboza
Производител на екзотични растения
Трайни насаждения
shtambova roza
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
цена щамбова роза
Tua Brabant
Interiorno ozelenavane
Туя смарагд
Plodni druvcheta
Производител на Паркови дървета
Dekorativen posaduchen material
Tua Golden globe
Туя разсади
Tua fastigiata
Rozi ot Pavlikeni

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !