Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Ozelenavane ot Pavlikeni
Plodni druvcheta
Proizvoditel na Rozi
Озеленяване от Павликени
tua zhulta
Производители
Разсадници
Туя разсади
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Рози от Павликени
Туя източна
Кирариси
Цветя
Шаки ЕООД
Shaki
Овощарство
Паркове
Proizvoditel na Tua
Tua smaragd
Износ на Рози
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
цена щамбова роза
Dekorativen posaduchen material
Rozi konteineri
Шаки
Parnici
Parkove
Tua razsadi
щамбова роза
Zapadna Tua
Градини
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Kirarisi
cena tua
Декоративни разсадниции
cveta
Tua
Озеленяване от Разсадник
Rozi
Туя Брабант
Tua
Плодни дръвчета
Растения
Rastenia
Traini nasazhdenia
Производител на декоративни храсти
Tua Goboza
Цена туя
Туя пирамидалис
Бяла Черква
Tua iztochna
Tua Golden globe
Озеленяване от Бяла Черква
Ovoshki
Озеленяване от Шаки
Туя даника
Ozelenavane
туя жълта
Razsadnici
cena shtambova roza
Парници
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Shaki EOOD
Rozi ot Pavlikeni
Растениевъдство
Трайни насаждения
Туя Голден глобе
Dekorativni razsadnicii
Рози
Туя
Земеделие
Zemedelie
Shtambovi rozi
Туя Гобоза
Производител на Паркови дървета
cena rozi
Kiparis
Tua danika
Овошки
shtambova roza
Рози контейнери
Interiorno ozelenavane
Оранжерии
Proizvoditel na hrasti
Производител на Туя
Bala Cherkva
Туя
Iznos na Rozi
Tua Brabant
Производител на екзотични растения
Tua piramidalis
Ovoshtarstvo
Туя фастигията
Производител на храсти
Gradini
Интериорно озеленяване
Tua fastigiata
Декоративен посадъчен материал
Proizvoditel na Parkovi durveta
Oranzherii
Rastenievudstvo
Кипарис
Озеленяване
Селско- с
Туя смарагд
Цена рози
Selsko- s
Производител на Рози
Щамбови рози
Западна Туя
Ozelenavane ot Shaki
Ozelenavane ot Razsadnik
Proizvoditeli

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !