Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Tua
Ovoshtarstvo
Озеленяване от Шаки
Ozelenavane ot Razsadnik
Oranzherii
Плодни дръвчета
Туя Гобоза
цена щамбова роза
Rastenievudstvo
Tua Goboza
Шаки
cveta
cena tua
Градини
Ozelenavane ot Pavlikeni
Parkove
Tua piramidalis
Tua danika
Рози
Разсадници
Zapadna Tua
tua zhulta
Селско- с
Озеленяване от Бяла Черква
Gradini
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Plodni druvcheta
Ozelenavane
Шаки ЕООД
Rozi konteineri
Туя
Rozi
Парници
Туя източна
Озеленяване от Павликени
Производител на храсти
Туя Брабант
Proizvoditeli
Интериорно озеленяване
Tua Brabant
Rozi ot Pavlikeni
Tua
Selsko- s
Ovoshki
Proizvoditel na Parkovi durveta
Трайни насаждения
Западна Туя
Туя даника
Zemedelie
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Туя пирамидалис
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Туя
Tua razsadi
Proizvoditel na hrasti
Производител на декоративни храсти
Производители
Щамбови рози
Овощарство
Razsadnici
Производител на Рози
Цветя
Tua iztochna
туя жълта
Растениевъдство
Декоративен посадъчен материал
Износ на Рози
Земеделие
Оранжерии
Tua fastigiata
Proizvoditel na Rozi
Traini nasazhdenia
Tua Golden globe
shtambova roza
Rastenia
Kirarisi
Туя Голден глобе
Декоративни разсадниции
Производител на Туя
Ozelenavane ot Shaki
Цена туя
Рози от Павликени
Бяла Черква
Туя фастигията
Производител на екзотични растения
Цена рози
Кирариси
Dekorativen posaduchen material
Кипарис
Овошки
Kiparis
Shaki
Proizvoditel na Tua
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Паркове
Туя смарагд
Туя разсади
Bala Cherkva
Shtambovi rozi
Dekorativni razsadnicii
Parnici
Tua smaragd
Производител на Паркови дървета
Interiorno ozelenavane
Растения
Озеленяване
cena rozi
Shaki EOOD
Iznos na Rozi
Озеленяване от Разсадник
Рози контейнери
щамбова роза
cena shtambova roza

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !