Проверена

Слънчевата Пекарна / The Sunny Bakery Отличен избор

Търговия > Магазини
Начало Търговия Магазини Слънчевата Пекарна / The Sunny Bakery

Слънчевата Пекарна / The Sunny Bakery

 Подарете си усмивки и слънчево настровние, опитайте неустоимо вкусни сладкиши, посетете „Слънчевата пекарна“! Мястото, на което няма как да не се върнете отново.

 “The Sunny Bakery” се намира в град Пловдив, а името, което пекарната носи, описва идеално атмосферата, обслужването и качеството на продуктите. Вълшебното местенце ще откриете на улица „Благовест“ №1. Заповядайте!

 В „Слънчевата пекарна“ ще ви посрещнат с широка усмивка и добро настроение. Горещото кафе или освежаващата напитка ще ви помогнат в избора на някое от вкусните изкушения. Да, изборът е труден, защото всичко изглежда неустоимо. А ако сте почитатели на здравословното хранене, ще намерите всичките си любими продукти на едно място. Няма нищо по-хубаво от домашно приготвената храна. Тук тя е подправена с щипка любов и майсторски умения. Продуктите са натурални и освен, че са вкусни, се грижат за вашето здраве и за добрата ви форма.

 В уютната сладкарница ще откриете разнообразни и вкусни предложения, подходящи за всяко време на деня. Опитайте зърнено блокче с лимец, веган брауни с лимец, рожково веган брауни… Мъфини с лимец и морков или с лимец и тиква? Ореховки, меденки, гризини, бисквитки – всичките вкусни и полезни. А какво да кажем за домашно приготвените торти? Те са красиви, приготвени с много старание и подгодящи за всеки специален повод, празник или просто ден, в който искате да зарадвате любим човек… или себе си. Предложенията нямат край. Посетете „Слънчевата пекарна“ и си подарете вълшебни мигове и вкусни преживявания!

Тагове

Слънчевата пекарна
The Sunny Bakery
Slunchevata Pekarna
The Sunny Bakery
torti Plovdiv
сладки Пловдив
гризини Пловдив
пекарни Пловдив
solenki Plovdiv
mufini Plovdiv
пекарна Пловдив
sladkarstvo Plovdiv
Slunchevata pekarna
grizini Plovdiv
мъфини Пловдив
торти Пловдив
pekarna Plovdiv
pekarni Plovdiv
сладкарство Пловдив
sladki Plovdiv
соленки Пловдив
Слънчевата Пекарна

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !