Проверена

Хан "Дълбока" гр. Тутракан Отличен избор

Туризъм > На село, къщи за гости
Начало Туризъм На село, къщи за гости Хан "Дълбока" гр. Тутракан

Хан "Дълбока" гр. Тутракан

Хан „Дълбока“ е синоним на спокойствие. Тук ще откриете едно различно място, което ще ви изненада с уюта и гостоприемността си. Ханчето има богата история, датираща от 19-ти век.

Хан „Дълбока“, срещан още и като „Антимовското ханче“, или „Къмпинга“, е разположен на главен път Русе – Силистра, само на 7 км от град Тутракан. Тази местност е известна с красивата си природа, свежия въздух и спокойната атмосфера. А долината, в която е разположено ханчето, ви предоставя живописна гледка.

Избягайте от големия град, от напрегнатото ежедневие и от умората – нашият къмпинг работи целогодишно за вас! Тук ще намерите всичко, от което се нуждаете за дълго мечтана си почивка – обслужване на високо ниво, райско място с прекрасна природа и спокойствие.Хан „Дълбока“ е любимо място за почивка и на рибарите. Само на 7 км се намира Антимовският язовир. Там ще можете да се насладите на хобито си и да приложите рибарските си умения.

Базата се отоплява с локално парно. Тя разполага с осем двойни стаи и два просторни апартамента. Във всяка стая ще откриете телевизор, цифрова телевизия, минибар, климатик, баня, тоалетна. Може да се възползвате и от нашия паркинг.Ресторантът е просторен. Разполага със 70 места. А през летните месеци, е на разположение лятната ни градина, която е с капацитет 100 места. Ние обичаме българската кухня, именно затова приготвяме всичко с внимание и любов. Нашите готвачи са истински професионалисти и няма ястие, с което да не могат да се справят. Силните им страни са много, но смело можем да твърдим, че правят най-вкусните патешки специалитети и приготвят по най-добрия начин тутраканските риби!

Вие сами изберете дали ще почивате на прохладния въздух в градината през лятото, или ще се потопите в уюта и топлината пред камината през зимата… Независимо от сезона, в хан „Дълбока“ вие ще се почувствате специални! От нас ще получите: перфектно обслужване, вкусна храна, разнообразни напитки, уютна атмосфера, жива музика. От вас очакваме: добро настроение и много усмивки!

Тагове

Antimovskoto hanche
Хотели Тутракан
Антимовското ханче
Екскурзии Тутракан
Zavedenia Tutrakan
Mehani Tutrakan
Туризъм Тутракан
Нощувки Тутракан
Семейна почивка Тутракан
Стаи за нощувка Тутракан
Антимовски язовир
Noshtuvki Tutrakan
Почивка Тутракан
Antimovski azovir
hanche Tutrakan
Pochivka Tutrakan
Semeina pochivka Tutrakan
Ekskurzii Tutrakan
Механи Тутракан
Turizum Tutrakan
Hoteli Tutrakan
Заведения Тутракан
Restoranti Tutrakan
Stai za noshtuvka Tutrakan
Ресторанти Тутракан
ханче Тутракан

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !