Проверена

ЯК Трейдинг - Окачени фасади и дограма - София Отличен избор

Услуги > Други услуги
Начало Услуги Други услуги ЯК Трейдинг - Окачени фасади и дограма - София

ЯК Трейдинг - Окачени фасади и дограма - София

ЯК Трейдинг е създадена през 2007 година от екип с дългогодишен опит в сферата на производството и монтажът на дограми, окачени фасади и разнообразни метални конструкции.

Поради постоянното въвеждане на нови и иновативни архитектурни решения и растящия интерес към сложни и ефективни строителни обекти, ние непрекъснато се стремим да предлагаме на своите клиенти актуални решения в зависимост от спецификата на проекта.ЯК Трейдинг разполага с два производствени цеха, оборудвани с високотехнологични машини, отговарящи на високи стандарти за качество, което е един от ключовите критерии за производство на качествен продукт и удовлетворени клиенти.

От октомври, 2016г. „ЯК Трейдинг прилага система за вътрешнопроизводствен контрол (ВПК) съответно изискванията на БДС EN 14351-1:2006+А1 2010.

Вентилируеми фасади  от керамика и алуминиеви композитни панелиВентилируемите фасади предлагат отлични характеристики за фасадна облицовка поради високите нива на топлоизолация и шумоизолация, като също така предпазва вътрешната страна на стената от конденз. Вентилируемите фасади се състоят от алуминиева конструкция, към която се прикрепя облицовка от алуминиеви композитни панели, керамика или други подходящи панели, в зависимост от особенностите на обекта. Между конструкцията и облицовката се полага изолация, изработена от минерална или каменна вата. Вентилируемите фасади са лесни за поддръжка и са силно устойчиви на външните климатични условия. Алуминиевите композитни панели са подходящи както за външно облицоване на фасади, така и за интериорна облицовка и декориране. Устойчиви при агресивни климатични условия, алуминиевите композитни панели също така осигуряват добра топлоизолация и шумоизолация. Приложение на алуминиеви композитни панели:Вътрешна и външна облицовка и декориране на частни и обществени сгради и съоръжения, като търговски центрове, терминали, тунели, автобусни спирки, бензиностанции, асансьори, телефонни и охранителни кабини. Окачени фасади и Покривни конструкцииОкачените фасади са елегантно, ефективно и съвременно архитектурно решение за офис и други обществени сгради, зимни градини и атриуми, предлагайки интелегентно оформяне на външната част на сградата. С възможност за разнообразие от системи, клиентът получава високо ниво на термоизолация и хдироизолация, благодарение на специално разработени дренажни системи.В допълнение, съществува възможност за изработка на бронебойна окачена фасада.  Зимни градиниНамират широко приложение в съвременните архитектурни тенденции. Подходящи при усвояване на тераси, покриване на басейни, изграждане на самоносещи се конструкции, които представляват отделни помещения.  ​PVC и алуминиева дограма Иновативни отваряеми системи за алуминиева дограма:   
Плъзгане - Идеално решение за помещения, където свободното пространство е ограничено.  Акордеон (Хармоника)Подходяща система за изграждане на подвижни прегради/ паравани в помещения, като зали, заведения и други, с цел обособяване или отделяне на части от помещението. Хебе Шибе (Плъзгане с повдигане)Иновативна термо система, подходяща за големи по размер плъзгащи се врати и прозорци. Благодарение на водачи от неръждаема стомана, плъзгането се осъществява лесно и плавно, като системата позволява комбинации с плъзгащи се капаци и плъзгащи се комарници. Фолксваген Отваряне тип "Фолксваген" е специално разработено за плъзгащи се врати и прозорци с 2-4 крила, тежащи до 200кг. Предлагащи високо ниво на сигурност, при наклонено положение, непозволявайки отваряне на крилото от външната страна. Производство на PVC дограмаМотивирани да предлагаме разнообразие от услуги на нашите клиенти, в допълнение на отличното ни сътрудничество с фирма Вайс Профил, през месец май, 2016г. отвори врати нашият нов цех за производство на PVC дограма. Преградни системиМодерно и стилно решение за преграждане на помещения, за изграждане на модулни стени, най-често при обособяване на отделни работни места в големи по размер офисни или други видове зали. Преградните системи дават възможност за модифициране на съществуващо помещение, улеснявайки същественно бъдещо преместване или рестуктуриране на преградните стени. Системите предлагат възможност за комбиниране на прозрачни и непрозрачни модули, а също така и вграждане на щори между стъклата. Алуминиеви парапетиПредлагаме изработка и монтаж на разнообразни по вид алуминиеви парапети с или без вградено стъкло или други елементи, като алуминиеви тръби. Парапетите се използват за външни или вътрешни стълбища, тераси, веранди и други. 

Проектиране,производство и монтаж на сложни и иновативни алуминиеви системи
Конструкции от метал, стъкло и алуминиеви композитни панели
Автоматични врати
Конструкции от поликарбонат
  • Автоматични плъзгащи се врати
  • "Летящи" врати
Производство и монтаж на различни конструкции от поликарбонат, като навеси, оберлихти, интериорни прегради и др.Поликарбонатните плоскости намират разнообразно приложение в строителството поради здравината и гъвкавостта си, както и поради възможността за различни цветови комбинации.

Тагове

Konstrukcii ot aluminievi kompozitni paneli
Konstrukcii ot stuklo
Конструкции от алуминиеви композитни панели
AK Treiding
Konstrukcii ot metal
Производство на сложни и иновативни алуминиеви системи
Okacheni fasadi i dograma Sofia
Окачени фасади и дограма София
Proizvodstvo na slozhni i inovativni aluminievi sistemi
Окачени фасади и дограма
ЯК-62
AK-62
Okacheni fasadi i dograma
Конструкции от метал
Конструкции от стъкло
ЯК Трейдинг

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !