Проверена

Пицария Мама мия Отличен избор

Забавления > Пицарии
Начало Забавления Пицарии Пицария Мама мия

Пицария Мама мия

Пицария „Мама мия“ се намира в град София и предлага на своите клиенти най-вкусните италиански ястия, приготвени по традиционни рецепти от професионални майстор-готвачи. Тук ще се потопите в невероятна атмосфера и ще усетите магията на Италия. Вече повече от 20 години, пицария „Мама мия“ е еталон за качество, вкус и професионално обслужване.

За да научим тайните и спецификите на италианската кухня, ние сме обиколили десетки ресторанти в Италия. Ще споделим с вас думите на един от най-добрите готвачи в Италия – Масимо Орио: ,,Няма нищо по-хубаво от кухнята на мама! Винаги гответе с любов! Сготвеното вкъщи винаги е най-вкусно!“ Тези думи ни вдъхновяват и ние стриктно следваме тези съвети. При нас ще се чувствате като у дома си, защото храната е приготвена със страст и любов. Най-важни за нас сте вие – нашите клиенти.


При нас ще срещнете топло и приятелско отношение, но и в същото време професионализъм. Нашият персонал ще се погрижи да не ви липсва нищо и да се чувствате уютно. Тук ще се смеете и забавлявате със компанията си, докато се наслаждавате на вкусни италиански специалитети.

Нашата цел е не просто да се храните в пицария „Мама мия“, а да изпитвате наслада от всяка хапка. Усмивките по лицата ви са нашето доказателство, че вършим работата си добре. Осигурете си вкусна семейна вечеря или приятна вечер с приятелска компания. Независимо какъв е поводът, ние ще се постараем да бъдете доволни.

Ще ни намерите на улица „Цар Иван Шишман“ №39. За предварителна резервация позвънете на телефон 0884 207 036. Ако имате въпроси, пишете ни на имейл mammamia@dir.bg .


В случай че, предпочитате да си останете вкъщи и не сте в настроение да излизате – обадете се на телефони 0878 01 33 44/ 02 981 27 27 и поръчайте храна за вкъщи. 

Тагове

Пицария Мама Мия
Пицарии София
Пицария София
Pizza Mamma Mia
Picaria Sofia
Pica Sofia
Mamma Mia Елисавета Багряна
Mamma Mia Деде Агач
Mamma Mia Цар Иван Шишман
Picaria Mamma Mia
Пицария Mamma Mia
Italianska kuhna Sofia
Pizza Mamma Mia
Picaria Mama Mia
Mamma Mia София
Pizza Sofia
Mamma Mia
Пица Мама Мия
Pizza Sofia
Mamma Mia car Ivan Shishman
Италианска храна София
Pica Mama Mia
Mamma Mia
Mamma Mia Dede Agach
Italianska hrana Sofia
Mamma Mia Sofia
Picarii Sofia
Италианска кухня София
Mamma Mia Elisaveta Bagrana
Пица София

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !