Проверена

Пица бар "La Casa" Варна Отличен избор

Забавления > Пицарии
Начало Забавления Пицарии Пица бар "La Casa" Варна

Пица бар "La Casa" Варна

Случвало ли ви се е да искате да отидете на някое различно и специално място, но да не се сещате къде? Да искате да отпразнувате своя празник, но да не откривате подходяща място? Или просто да искате да изненадате своите любими хора с приятен обяд или вечеря, но нищо да не е достатъчно добро за вас? Ако вашият отговор е „Да“, тогава не се колебайте и посетете пица-бар „La Casa”.

Пица-бар „La Casa” се намира в морската ни столица и е готова да посрещне всички свои гости. Адресът е: град Варна, ул. „Драгоман“ 35. Очакваме ви!


Всеки, който се е докосвал до италианската кухня, знае какви приятни усещания може да донесе тя. В нашето меню ще откриете най-добрите италиански специалитети и ще ви бъде трудно да изберете от многообразните ястия.

Екипът на „La Casa” се състои от млади, амбициозни, отзивчиви хора, които са тук, за да ви помогнат да се почувствате добре. Атмосферата е приятна и ще ви пренесе далеч от забързаното ежедневие.
     la casa
Избрахте ли вече какво ще хапнете днес? Знаем, че изборът е труден, но ви уверяваме, че на каквото и да се спрете, няма да се разочаровате. В кухнята кипи усилен труд, а за храната ви се грижат най-добрите готвачи. Те ще приготвят за вас най-съблазнителната пица, най-неустоимото ризото и най-превъзходната паста!

Ако пък предпочиташ да се насладиш на храната сгушен на топло вкъщи, не те виним, а ти предлагаме доставка. Поръчката ви пристига топла, току-що приготвена и носеща неповторимия си вкус! Може да заявите своята поръчка на телефонен номер: 0876 603 903 или на 0877 603 613, от 10 до 23:30 часа. Избраните от вас продукти трябва да бъдат на стойност не по-малка от 8 лв. А доставката в района на пица-бар “La Casa”, е напълно безплатна! Очакваме ви!

Тагове

пицария Варна
Бар Варна
La Casa
Ресторант Варна
obedno menyu Varna centur
dostavka na hrana Varna
Пица бар La Casa
picaria Varna
Picaria bar Varna
pica Varna
rizoto Varna
пица Варна
ризото Варна
доставка на храна по домовете Варна
Restorant Varna
Обедно меню Варна
Bar Varna
Пицария бар Варна
Obedno menyu Varna
dostavka na hrana po domovete Varna
Pica bar La Casa
обедно меню Варна център
La Casa
доставка на храна Варна

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !