Проверена

ОУ "Душо Хаджидеков" Пловдив Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища ОУ "Душо Хаджидеков" Пловдив

ОУ "Душо Хаджидеков" Пловдив

Едно от първите училища в град Пловдив е Основно училище „Душо Хаджидеков“. Педагозите, които преподават в училището са изключителни професионалисти. На разположение на децата са модерни и комфортни класни стаи, специализирани кабинети, обособени по различни предмети, компютърни зали, спортен салон. Училището може да се похвали с това, че два пъти е отличено с почетния знак на града. Освен това е горд носител на ордена „Кирил и Методи“ I степен.

В пловдивското 11-то ОУ учат голям брой деца – над 800, които са разделени в повече от 30 паралелки. За децата от първи, втори и трети клас обучението е целодневно като на обяд децата се хранят на стол. Всяка година учениците посещават различни градове с учебна и опознавателна цел, зимата се организират бели училища, а през лятото – зелени, както и лагери на морето.


Училището е с модерно обзавеждане и оборудване, което е голям плюс при обучението на децата.  Благодарение на наличието на лаптопи и проектори, преподавателите могат да правят своите уроци много по-интересни чрез презентации и филми.

През годините училището е успяло да спечели доверието и уважението на учениците и на техните родители. То има изградени традиции, които спазва година след година. Възпитаниците на ОУ „Душо Хаджидеков“ продължават своето образование в гимназии, което е доказателство за високото ниво на обучение, което те са получили. 

Тагове

Душо Хаджидеков Пловдив
OU Dusho Hadzhidekov Plovdiv
Osnovno uchilishte Plovdiv
Dusho Hadzhidekov Plovdiv
Uchilishte Plovdiv
Основно училище Пловдив
Училище Пловдив
ОУ Пловдив
Основно образование Пловдив
Priem na uchenici Plovdiv
ОУ Душо Хаджидеков Пловдив
OU Plovdiv
Obrazovanie Plovdiv
Priem v purvi klas Plovdiv
Прием в първи клас Пловдив
Прием на ученици Пловдив
Osnovno obrazovanie Plovdiv
Образование Пловдив

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !