Проверена

Основно Училище "Отец Паисий" село Реселец Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища Основно Училище "Отец Паисий" село Реселец

Основно Училище "Отец Паисий" село Реселец

ОУ „Отец Паисий“ приема с широко отворени врати всички, готови да поемат по пътя на знанието, без значение дали са жители на с. Реселец или на други градове и села. Класовете в училището не са профилирани. За сградата на училището се полагат ежедневни грижи, за да се запази материалната база. В резултат на това, ние предлагаме на учениците си приятна атмосфера, комфорт и отлични условия за учене. Основен принцип за нашите педагози е да предадат на децата своите знания и да направят престоя им в училище не само полезен, а и приятен.

За нас е важно възпитаниците ни да се обучават по актуални методи. За тази цел използваме съвременно оборудване, а учителите се стремят да обогатяват техниките си на преподаване. Училището дава добра основа и е стартът, от който учениците се нуждаят, за да продължат образованието си. Ние се гордеем с това, че голяма част от нашите възпитаници продължават по пътя на средното си образование.
    -

Повод за гордост е и училищният хор, който е създаден от известния в селото учител Христо Петров Ковачев. Това е първият тригласен ученически хор за народни песни в страната и негови записи са излъчвани по Националното радио. През годините певческата група е била част от много конкурси и не веднъж е заемала първи места. Последовател на Христо Ковачев е проф. Михаил Букурещлиев. Той е основна фигура в Националния фестивал на народната песен „Христо Ковачев“ и е част от комисията по оценяване. Конкурсът е изключително популярен последните години и в него се включват индивидуални изпълнители и групи от различна възраст и от всички краища на България. 


ОУ „Отец Паисий“ е добър избор за обучението на вашите деца. За да кандидатствате ви е нужен следният набор от документи:

1.       Копие от акт за раждане;


2.       Заявление по образец


3.       Документ за завършена предучилищна група.


Основно училище „Отец Паисий“ в село Реселец е място, което предлага на своите ученици редица възможности. Знанията и уменията, които ще придобиете тук ще бъдат ваш помощник в бъдещото ви развитие. Ние ще дадем всичко от себе си, за да постигате високи резултати и да крачите уверено по пътя на живота.

Тагове

обучение на ученици Реселец
ОУ Отец Паисий Реселец
основно училище Реселец
основно образование Реселец
ОУ Отец Паисий Реселец
прием първокласници Реселец
прием на ученици в ОУ Отец Паисий
osnovno uchilishte Reselec
OU Otec Paisii Reselec
obuchenie na uchenici ot 1 do 8 klas Reselec
обучение на ученици от 1 до 8 клас Реселец
obuchenie na uchenici Reselec
OU Otec Paisii Reselec
priem na uchenici v OU Otec Paisii
osnovno obrazovanie Reselec
priem purvoklasnici Reselec

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !