Проверена

Оптичен център Friends Optics София Отличен избор

Търговия > Оптика
Начало Търговия Оптика Оптичен център Friends Optics София

Оптичен център Friends Optics София

 „Friends Optics“ е оптичен център от ново поколение, който обединява в едно високо качество, лоялност към клиента и реални цени. Намира се в град София. По създаването и развитието му работи екип от професионалисти в областта на оптиката. Те влагат познанията си и натрупания през години опит, за да създадат една перфектно работеща услуга, от която почти всеки един от нас се нуждае. За да бъде оптичният център това, което е днес, са вложени много усилия и силно желание за успех. Работи се с модерни технологии, за да могат предлаганите продукти да отговарят и на най-високите изисквания на клиентите.

 В оптичен център „Friends Optics“ вие не просто купувате чифт очила или друг продукт, вие получавате индивидуално обслужване и консултация. Това е нужно, за да направите правилния избор, особено когато става въпрос за здраваето и доброто състояние на вашите очи. Чувствайте се свободни да зададете въпросите си и да изкажете очакванията, притесненията и желанията си. Независимо дали избирате диоптрични очила, стъкла, рамки, слънчеви очила, контактни лещи или друг продукт, или услуга, е важно това да бъде направено внимателно и да бъдат съобразени вашите индивидуални нужди, специфики и изисквания. Тук клиентът е от първостепенно значение!


 Във „Friends Optics“ ще откриете огромно разнообразие от диоптрични стъкла и рамки на доказани производители, контактни лещи, слънчеви очила и други висококачествени продукти. Освен това можете да се възползвате от компютърна диагностика, корекция на зрението и консултация за различните методи. При поръчка на очила, диптърът ви може да бъде определен напълно безплатно. Поддръжката и консумативите за вашите нови очила също са безплатни!

  Friends Optics

Тагове

Low Vision консултация София
dioptrichni stukla Sofia
компютърна диагностика зрението София
Оптика София
filturni ochila Sofia
opredelane na dioptura Sofia
konsumativi za ochila Sofia
Оптичен център Friends Optics София
консумативи за очила София
контактни лещи София
диоптрични стъкла София
digitalni stukla Sofia
kompyuturna diagnostika zrenieto Sofia
Optichen centur Friends Optics Sofia
Optika Sofia
Low Vision konsultacia Sofia
определяне на диоптъра София
слънчеви очила София
kontaktni leshti Sofia
slunchevi ochila Sofia
филтърни очила София
дигитални стъкла София

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !