Проверена

tvoetotaro.com Отличен избор

Услуги > Други услуги
Начало Услуги Други услуги tvoetotaro.com

tvoetotaro.com

Животът е най-красивото нещо на света, но и най-страшното предизвикателство.
Родена съм в годината на Огнената Маймуна, в часа на Плъха; зодия Лъв с асцендент Близнаци.
Още от много млада започнах да проявявам интерес към езотериката и окултизма. В началото това беше само детски интерес към вълшебното, защото постоянно сънувах живи, цветни и вълшебни сънища, съзнанието ми беше отворено и аз виждах неща, които дори и другите деца не виждаха, да не говорим за възрастните. Аз по детски споделях с всички около себе си това, което виждам, но забелязах, че думите ми ги плашат. С времето се научих да не споделям тези неща, да ги пазя само за себе си. И започнах да търся отговори. Но за да намеря правилните отговори, първо трябваше да се науча да задавам правилните въпроси. Така с течение на годините търсенето на отговори за света на мистиката, езотериката и окултизма се превърна в мое хоби.

    tvoetotaro

Парадоксално е това, че интересите ми са трайно насочени в тази вълшебна област, като в същото време аз съм един доста прагматичен човек. Винаги искам да знам кое от къде е тръгнало, как се е развивало и как ще приключи.
В процеса на своите търсения, аз се запознах да чета митология и история на религиите. Запознах се с автори като Елена Блаватска, Ани Безант, Алистър Кроули, Елфас Леви и не на последно място Дайан Форчън и още много други. В подходящото време се появи и моят учител по кабала. Паралелно с това започнах да уча нумерология по системата на Флорънс Кембъл и Керъл Ейдриан и да я развивам, благодарение на опита, който натрупах с годините. Запознах се и с картите таро, Китайската книга на промените И-Дзин, религията Бон, с келтските гадателски системи. В последните години активно уча астрология при Люмиер. Издадох и учебник по нумерология. Но в самото начало беше интересът ми към българската народна традиция, към която продължавам да проявявам жив и траен интерес.

Сега, благодарение на опита, който натрупах, се стремя да помагам на хората, защото знам, че животът не е лесен, че често е необходим обективен поглед към проблема, който тревожи конкретния човек, за да може той сам да се справи с този проблем и да продължи напред.
Ели Маринова

Skype: elymaryn

https://tvoetotaro.com/
http://eli-taro.com/

Тагове

ритуали
simvoli
lunen kalendar
символи
numerologia
gadania
Символи
Gadatelski sistemi
гадателски системи
Гадателски системи
гадания
Astrologia
sunovnik
gadatelski sistemi
народни традиции
съновник
Numerologia
карти таро
Simvoli
narodni tradicii
лунен календар
rituali
Астрология
karti taro
нумерология
Numerolog Eli Marinova
Нумеролог Ели Маринова
Нумерология

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !