Проверена

Новамед - Русе Отличен избор

Здравеопазване > Мед. консумативи
Начало Здравеопазване Мед. консумативи Новамед - Русе

Новамед - Русе

 Фирма „Новамед“ се намира в град Русе. Основната дейност, с която се занимава включва производство и търговия на продукти с медицинско предназначение и такива за хора с увреждания. Компанията е специализирана в производството на медицински изделия, които са в помощ на хора с различни здравословни проблеми. В това число влизат: инвалидни колички, слухови апарати, глюкомери. При нас ще откриете разнообразие от различни модели инвалидни колички – рингови и акумулаторно–електрически. Слуховите апарати, които предлагаме са висококачествени и са гаранция за вашия добър слух. В каталога на фирмата са включени и ортопедични обувки – дамски и мъжки модел, специално изработен от естествена кожа за чувствителни крака. Детските ни ортопедични обувки са подходящи за лица с проблеми с ходилата и са препоръчителни за хора с церебрална парализа.

 Екипът на фирма „Новамед“ се състои от висококвалифицирани кадри в областта. Те притежават нужните знания и умения, за да се развива фирмата успешно. Нашата мисия е грижата за нашите клиенти. Фирмата работи със съвременна техника и използва иновативни методи.

 Изгодните цени, които ви предлагаме не са за сметка на качеството. Освен на нашите собствени ресурси, ние разчитаме и на партньорите ни от BELTONE, Дания. От нас може да закупите всеки нужен продукт и да се възползвате от медицинските услуги, които предлагаме. Те включват професионална консултация и компютърна слухова диагностика. 

Тагове

Инвалидни колички Русе
Медицински консумативи Разград
Ортопедични обувки Разград
Новамед Русе
Invalidni kolichki Razgrad
Medicinski konsumativi Ruse
Слухови апарати Русе
Ортопедични обувки Русе
Новамед
Novamed
Слухови апарати Разград
Ortopedichni obuvki Ruse
Sluhovi aparati Razgrad
Sluhovi aparati Ruse
Invalidni kolichki Ruse
Novamed Ruse
Инвалидни колички Разград
Медицински консумативи Русе
Medicinski konsumativi Razgrad
Ortopedichni obuvki Razgrad

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !