Проверена

Начално Училище "Неделя Петкова", гр. Сопот Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища Начално Училище "Неделя Петкова", гр. Сопот

Начално Училище "Неделя Петкова", гр. Сопот


Училище „Неделя Петкова“ е учебно заведение за деца от I-ви до IV-ти клас, разделени в 13 паралелки.

Учениците от НУ „Неделя Петкова“ изучават всички общообразователни предмети, които са заложени в учебната програма. Освен това, те имат възможността да се занимават с редица извънкласни дейности в сферата на екологията, изкуствата, чуждите езици. За разлика от много други училища, тук има класове, в които засилено се изучава хореография, както и изобразително изкуство.  

Учениците в учебното заведение получават отлична подготовка по предмети като български език и литература и математика. Всяко дете получава нужното внимание и помощ от страна на учителите.

В НУ „Неделя Петкова“ работят квалифицирани преподаватели, които предават своите знания на децата. Те използват модерни и съвременни методи за преподаване, което повишава нивото на образование.

Педагозите в училището държат децата да бъдат не само добри ученици, но и добри хора. Те възпитават у децата морални човешки ценности и помагат в изграждането на националното им самосъзнание. За тази цел, децата редовно посещават музеи, исторически забележителности, природни обекти. Организират се спортни и културни събития, спазват се традиции.

За ръководството и преподавателите в учебното заведение е от огромно значение връзката между училището и родителите. Важно е вие да получавате информация как се справя вашето дете и какво е неговото ниво. Вярваме че, сме на прав път в това начинание.

Тагове

Начално Училище "Неделя Петкова"
Uchilishte oblast Plovdiv
Училище област Пловдив
Ученици Сопот
Nachalno uchilishte Sopot
Образование Сопот
Uchenici Sopot
Obrazovanie Sopot
Училище Сопот
Начално Училище Сопот
Obuchenie Sopot
Обучение на ученици Сопот
Uchilishte Sopot

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !