Проверена

Начално Училище "Любен Каравелов" Китен Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища Начално Училище "Любен Каравелов" Китен

Начално Училище "Любен Каравелов" Китен

Начално училище „Любен Каравелов“ се намира в град Китен, община Приморско. При нас се обучават деца от I-ви до IV-ти клас. Ние даваме първите стъпки в образованието им.

За нас е важно обучението да протича в съвременна среда, която включва модерно оборудвани стаи. Сградата на училището е просторна, чиста и добре поддържана. Учениците имат на разположение спортно игрище, както и библиотека включваща всичко нужно за образованието им.

Училището се гордее със своите педагози, които са изключителни професионалисти. Те умеят да общуват с децата, да печелят интереса им и да им предават своите знания. Периодът от I-ви до IV-ти клас е специфичен и важен, защото тогава децата изграждат своя характер и личността си. Затова не са важни само научените уроци, но и взаимоотношенията между преподаватели и ученици.

Учителите се стремят да разнообразяват учебната програма. Те включват различни интерактивни методи, занимания, а също и игри. Това задържа вниманието на децата и ги кара да обикнат училището. Всяко дете е индивидуална личност с различни интереси и таланти. Важно е това да се насърчава и развива. Децата се учат как да общуват помежду си и без притеснения да казват това, което мислят.

Ако мислите, че НУ „Любен Каравелов“ е най-добрият избор за вашето дете, можете да кандидатствате за прием с документ за завършена предучилищна подготовка, пресниман акт за раждане и попълнена молба до директора. 

Image result for

Тагове

Uchiteli Kiten
Обучение Китен
Obuchenie Kiten
Прием на ученици Китен
Начално образование Китен
Priem na uchenici Kiten
Ученици Китен
Начално училище Китен
Uchilishte Kiten
Uchenici Kiten
Obrazovanie Kiten
Учители Китен
Училище Китен
Nachalno Uchilishte Lyuben Karavelov Kiten
Nachalno uchilishte Kiten
Начално обучение за деца Китен
Nachalno obuchenie za deca Kiten
Образование Китен
Начално Училище Любен Каравелов Китен
Nachalno obrazovanie Kiten

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !