Проверена

МГ-Продукт ООД Отличен избор

Дом, офис и градина > Изкуство и декорация
Начало Дом, офис и градина Изкуство и декорация МГ-Продукт ООД

МГ-Продукт ООД

"МГ-продукт" ООД съществува от  2008 г. Но за все още краткият период от съществуването си, ние съумяхме да се превърнем в достоен представител на „Партнърс” ООД, оторизиран дилър за България на 3М материали за рекламна графика. В магазинната ни част можете да разгледате широката гама от цветове на pvc фолиа за различно приложение (интериорна и екстериорна декорация), както и мостри на част от предлаганите от нас изделия и продукти. При нас можете да откриете голям асортимент от съпътстващи материали за изпълнение на „рекламата”- почистващи средства и лепила, pvc плоскости (на лист и рязане по размер), алуминиеви профили, кантове за обемни букви и всякакви аксесоари. Но с това не се изчерпва дейността на нашата компания.

„МГ-продукт” ООД е студио за интериорна и екстериорна реклама. Иновативността, качеството и точността в изпъленение на определените срокове стоят в основата на фирмената ни стратегия. Стремежът ни да отговаряме адекватно на все по-нарастващите изисквания на потребителите, ни нарежда сред конкурентните компании. Декорация за интериор
Вдъхнете живот на всеки ъгъл и дайте настроение на свободното пространство в дома си, чрез широката приложимост на самозалепващите стикери. Бъдете креативни и декорирайте всякакви гладки повърхности - стени, прозорци, врати, маси, шкафове, бяла техника, плочки и огледала. А ако не ви се отдава, попитайте нас. Ще ви дадем ценни съвети, благодарение на дългогодишния ни опит в брандирането на всякакви повърхности. 

3M DI-NOC CARBON
3M DI-NOC е най-ново поколение PVC фолио от Architectural Finishes сериите на 3M. PVC фолиото може да бъде монтирано върху всякакви повърхности, независимо от формата им. 3M DI-NOC фолиото има неограничено приложение, както в интериора на колата ви, така и върху корпуса на вашия лаптоп. PVC фолиото изглежда като истинския карбон и освен в черно е достъпно в още 6 цвята. Противно на мнението, че карбон фолиото DI-NOC е просто наподобяващо карбон, то всъщност е съставено от триизмерна тъкан, която реагира на светлината по същия начин, както истинските карбонови нишки. Това го прави най-добрия алтернативен заместител на карбона. 3M DI-NOC карбоновото PVC фолио има изобилия от други преимущества- не се драска, издържа ма температурни амплитуди. 

Тагове

MG PRODUKT OOD
декорация
щамповане на тениски Плевен
dekoracia
център за оптичен тунинг в Плевен
3M folio Pleven
svetodiodno osvetlenie Pleven
shtampi Pleven
щампи Плевен
centur za optichen tuning v Pleven
folio za kola Pleven
shtampovane na teniski Pleven
външна реклама Плевен
МГ ПРОДУКТ ООД
Лепене на фолио Плевен
фолио за кола Плевен
Lepene na folio Pleven
светодиодно осветление Плевен
оптичен тунинг Плевен
vunshna reklama Pleven
optichen tuning Pleven
3М фолио Плевен

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !