Проверена

Механа "Конака" Смолян Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Механа "Конака" Смолян

Механа "Конака" Смолян

Заповядайте в махана „Конака“! Намираме се в град Смолян и предлагаме на клиентите си само най-доброто.

Механа „Конака“ не е обикновено заведение, не е типична кръчма или класически ресторант, не прилична на останалите механи… Тя носи история, а атмосферата й пресъздава отдавна отминали и забравени събития. И точно защото някои хора, дати и истории не бива да бъдат забравяни, нашата мисия е да поддържаме традициите живи.

Собствениците на механа „Конака“ са се постарали да пресъздадат автентичната българска атмосфера, за да може всеки прекрачил прага на заведението, да се върне в миналото. В днешния съвременен и забързан свят, всички ние имаме нужда да спрем, да се огледаме, да си спомним. Тук ще ви посрещнат с усмивка и ще ви изпратят така, че да поискате да се върнете отново. Само пожелайте и масата ви ще бъде обсипана с най-доброто от българската кухня – ухайни гозби, пъстри салати, мезета, предястия, десерти – всички по стари и оригинални рецепти.

Освен прекрасната кухня и уменията на майстор-готвачите, ние ви предлагаме и богат асортимент от напитки. Точно по български, ще ви опияним с руйно вино и ароматна ракия. За да бъде животът по-сладък, весел и безгрижен! В механа „Конака“ ще почувствате топлината и уюта, които само българският дом притежава. Заведението разполага и с просторен двор, а в него – воденица, върби, шепот на падаща вода… точно като в стара българска приказка! 
Image result for   -


Тагове

Вкусна храна Смолян
Restorant Smolan
Restorant v bitov stil Smolan
Българска кухня Смолян
Ресторант в битов стил Смолян
Barbekyu Smolan
Vkusna hrana Smolan
Барбекю Смолян
Ресторант Смолян
Mehana Smolan
Bulgarska kuhna Smolan
Механа Конака Смолян
Механа Смолян
Mehana Konaka Smolan

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !