Проверена

Механа "Конака" Смолян Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Механа "Конака" Смолян

Механа "Конака" Смолян

Заповядайте в махана „Конака“! Намираме се в град Смолян и предлагаме на клиентите си само най-доброто.

Механа „Конака“ не е обикновено заведение, не е типична кръчма или класически ресторант, не прилична на останалите механи… Тя носи история, а атмосферата й пресъздава отдавна отминали и забравени събития. И точно защото някои хора, дати и истории не бива да бъдат забравяни, нашата мисия е да поддържаме традициите живи.

Собствениците на механа „Конака“ са се постарали да пресъздадат автентичната българска атмосфера, за да може всеки прекрачил прага на заведението, да се върне в миналото. В днешния съвременен и забързан свят, всички ние имаме нужда да спрем, да се огледаме, да си спомним. Тук ще ви посрещнат с усмивка и ще ви изпратят така, че да поискате да се върнете отново. Само пожелайте и масата ви ще бъде обсипана с най-доброто от българската кухня – ухайни гозби, пъстри салати, мезета, предястия, десерти – всички по стари и оригинални рецепти.

Освен прекрасната кухня и уменията на майстор-готвачите, ние ви предлагаме и богат асортимент от напитки. Точно по български, ще ви опияним с руйно вино и ароматна ракия. За да бъде животът по-сладък, весел и безгрижен! В механа „Конака“ ще почувствате топлината и уюта, които само българският дом притежава. Заведението разполага и с просторен двор, а в него – воденица, върби, шепот на падаща вода… точно като в стара българска приказка! 
Image result for   -


Тагове

Bulgarska kuhna Smolan
Mehana Smolan
Restorant v bitov stil Smolan
Барбекю Смолян
Вкусна храна Смолян
Vkusna hrana Smolan
Mehana Konaka Smolan
Ресторант Смолян
Механа Смолян
Ресторант в битов стил Смолян
Barbekyu Smolan
Механа Конака Смолян
Restorant Smolan
Българска кухня Смолян

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !