Проверена

Медик Транс Асист ЕООД Отличен избор

Услуги > Здравни услуги
Начало Услуги Здравни услуги Медик Транс Асист ЕООД

Медик Транс Асист ЕООД

За нас е чест да работим успешно с вас и за вас на територията на София и цялата страна при спазване на стандартите за добра практика в сферата на неотложната медицинска помощ и специализирания медицински транспорт. Служителите ни са: високо квалифицирани и обучени да предоставят висококачествените ни услуги в положителна и мотивираща среда, за да получите най-доброто обслужване, което заслужавате!

Нашият девиз е: „ДА СЛУЖИМ И ДА ПОМАГАМЕ!“ Предлаганата от нас услуга допълва и придава завършен вид на интегрирания здравен продукт, предлаган от лечебните заведения в страната. Същевременно, като социално ангажирана компания, се стремим да облекчим работата на екипите на Спешна медицинска помощ, като ги освободим от несвойствените им функции на „медицинско такси“ за превоз на неспешни пациенти.

Дейността ни е профилирана в следните направления:
- Специализиран Медицински Транспорт - извозване и пренасяне на болни и трудно подвижни хора от легло до легло, от болници до вкъщи. Пътуваме в София, в страната и в чужбина, при възможност оказваме съдействие при намиране на подходяща болница за хоспитализация на нуждаещи се неспешни пациенти, организиране на контролни и/или консултативни прегледи, ТЕЛК, изследвания на скенер и ЯМР.
- Медицинско осигуряване на: „зелени училища“, спортни, концертни и филмови мероприятия и масови прояви с медицински екип.Линейките са оборудвани с нужната апаратура, носилки, столове, кислородни системи, климатици и други екстри. - Медицински ескорт – допълнителна услуга, която Ви предлагаме като възможност. Решението дали да се възползвате от нея вземате сами. При някои състояния медицинският ескорт е въпрос на избор, но при други е въпрос на необходимост. Вашият лекар може да Ви помогне да вземете правилното решение.
За предоставянето на услугата РАЗПОЛАМЕ С 3 броя линейки:
• Модерни инвалидни колички
• Носилки с падащи крака
• Медицинска апаратура
• Кислородни системи
• Климатици Обучен персонал:
• Сваляне и качване на болни в жилищни сгради без значение от етаж и килограми на пациента, съдействие при настаняване в болници, хосписи, рехабилитационни центрове и др.
• Медицински екип при нужда

КАКВО ВКЛЮЧВА НАШАТА УСЛУГА - Пристигане на наш екип на посочен от вас адрес. - Сваляне и качване по етажи на пациента, независимо от наличието на асансьор. В случай, че сградата не разполага с работещ асансьор или в асансьора не може да влезе количка/носилка, се заплаща такса за пренос на пациента в зависимост от етажите и теглото му, както следва: • 10 лв. на етаж за пациенти с тегло до 60 кг. • 15 лв. на етаж за пациенти с тегло от 61 до 90 кг. • 20 лв. на етаж за пациенти с тегло над 90 кг., като клиента осигурява и помощник/ци/ за сваляне/качване по стълбите. - Качване в линейката на пациента и неговите близки, заедно с техния багаж. - Транспортиране до посочен адрес или болница. - Сваляне и настаняване на пациента пред приемно-консултативен кабинет в лечебно заведение или настаняване на болничното легло на адрес.

 ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС: * Защото работим с лицензирани автомобили, вписани в Регистъра на обектите с обществено предназначение, воден от Столичната регионална здравна инспекция под номер 2225018223 и 2225019790. * Защото сме регистрирани като Администратор на лични данни с Идентификационен номер 410836. * Защото непрестанно инвестираме в професионалното развитие на нашия екип от сътрудници. * Защото само ние предварително обявяваме цените си.

Тагове

neotlozhnata medicinska pomosht Sofia
Бърза помощ София
Спешна помощ София
Медик Транс Асист ЕООД
Speshna pomosht Sofia
Медицинска грижа София
Lineika Sofia
неотложната медицинска помощ София
Medicinski ekip Sofia
Медицински екип София
Медицинско осигуряване София
Линейка София
Medicinska grizha Sofia
Medicinsko osiguravane Sofia
Burza pomosht Sofia
Medik Trans Asist EOOD
специализиран медицински транспорт София
specializiran medicinski transport Sofia

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !