Проверена

Maxcar Service Пловдив Отличен избор

Авто-Мото > Автосервизи
Начало Авто-Мото Автосервизи Maxcar Service Пловдив

Maxcar Service Пловдив

Ние от Макскар вярваме, че в бранша на авточастите и автоаксесоарите обслужването към крайния клиент все още не е достигнало необходимото ниво и качество.
Причината, поради която направихме този сайт е да променим това, предлагайки качествени продукти, богат асортимент, конкурентни цени, флексибилно и бързо обслужване.
Екипът на Макскар разполага с необходимия брой специалисти, които могат да ви осигурят най-иновативните и подходящи продукти и решения. Концепциите по отношение
на ценообразуване, дългосрочна стратегия и визия на онлайн магазина са създадени от хора, които имат опит и в други различни сектори. Идеята е да предложим комбинация от продукт и услуга, които ще удоволетворят изцяло желанията ви.

Как?
Дългосрочната стратегия на Макскар е да изгради прозрачни отношения със своите клиенти, независимо от това дали са корпоративни или крайни потребители, какъв е обемът на поръчката или дестинацията на доставката. При нас няма да видите задраскани цени на повечето продукти, както и оцветени в червено специални промоционални предложения, тъй като в повечето случаи т. нар. "задраскани" цени не са актуални на пазара от доста време. В нашия онлайн магазин промоциналните цени ще бъдат наистина такива и ще са валидни за определени продукти, а не за почти целия ни асортимент.
Положен е старателен интелектуален труд по отношение на изграждането на инфраструктурата и визията на самия сайт. Детайлно сме работили и по оперативната част, тъй като за нас най-важното е да правим това, което казваме. Винаги сме отворени към идеи от ваша страна, които смятате, че биха допринесли за подобряването на нивото на нашите услуги, комфорта на пазаруване в онлайн магазина ни или до по-продуктивното изпълнение на поръчките.

  MAXCAR-SERVICE

Какво?
В нашия сайт ви предлагаме продукти от ниския до високия ценови клас. Това, което не можете да намерите при нас, са авточасти, гуми или други продукти втора употреба. 
Нашата компетентност и дългогодишен опит доказват, че винаги продуктите втора употреба излизат по-скъпи отколкото нови такива, било то и от по-нисък клас.
Разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули, голяма част от които не можем да поместим в нашия сайт. В случай, че търсите продукт, който не откривате в магазина ни, моля, оставете ни съобщение или ни потърсете на телефоните, посочени в сайта. Ние ще намерим тъсения от вас продукт, използвайки същия метод на ценообразуване както за артикулите в сайта и ще се свържем обратно с вас.
Предлагаме широка гама от продутки на конкурентни цени. В случай, че намерите продукт на по-ниска реална клиентска цена от нашата, ние ще се постараем да ви дадем същата или по-добра такава, след което (при възможност) ще я оставим като базова в нашия магазин. По този начин вие ни помагате да бъдем конкурентни на пазара, за което ви благодарим.

Тагове

специализирана пътна помощ Пловдив
avtoservizni uslugi Plovdiv
техническа диагностика Пловдив
обслужване автопаркове фирми Пловдив
stend zaden most Plovdiv
автосервиз maxcar service Пловдив
obsluzhvane klimatici Plovdiv
автосервиз Пловдив
поръчка зимни гуми Пловдив
remont hodova chast Plovdiv
poruchka letni gumi Plovdiv
avtoserviz maxcar service Plovdiv
poruchka avtochasti Plovdiv
zarezhdane klimatici Plovdiv
поръчка авточасти Пловдив
obsluzhvane avtoparkove firmi Plovdiv
автосервизни услуги Пловдив
avtoserviz subota Plovdiv
kompyuturna diagnostika avtomobili Plovdiv
zarezhdane gumi azot Plovdiv
поръчка летни гуми Пловдив
автосервиз събота Пловдив
tehnicheska diagnostika Plovdiv
сервиз смяна масла Пловдив
specializirana putna pomosht Plovdiv
зареждане климатици Пловдив
avtoserviz Plovdiv
стенд заден мост Пловдив
serviz smana masla Plovdiv
stend preden most Plovdiv
ремонт ходова част Пловдив
обслужване климатици Пловдив
poruchka zimni gumi Plovdiv
зареждане гуми азот Пловдив
стенд преден мост Пловдив
компютърна диагностика автомобили Пловдив

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !