Проверена

"М К Б" ООД 22 КАРАТА Отличен избор

Производство > Кроасани
Начало Производство Кроасани "М К Б" ООД 22 КАРАТА

"М К Б" ООД 22 КАРАТА

 „МКБ“ ООД е фирма, която вече повече от 20 години се занимава с производството на кроасани. Началото е поставено със създаването на марката „22 Carats“ и така компанията се превръща в първия български производител на кроасани. „22 Карата“ концентрира дейността си в производството на изделия от многолистно тесто. С постоянство и упорит труд марката се наложи на пазара, а продуктите се превърнаха в любими на потребителя. Основната дейност, в която фирмата се специализира, е производството на кроасани с пълнеж. През годините продуктите доказаха своето безкомпромисно качество, достъпната цена спечели клиентите, а неповторимият вкус кара все повече и повече хора да опитат кроасаните „22 Carats“.

 Освен на българския потребител, марката успя да спечели доверието и на много клиенти в Албания, Румъния, Молдова, Македония, Косово и Близкия Изток. Фирмата се гордее с факта, че успя да излезе извън границите на България и че има възможността да не спира да се разраства и да достига до нови потребители.

 Продуктите са разнообразни и целят да задоволят всеки вкус. Можете да изберете кроасан с различен пълнеж според предпочитанията си и да се насладите на неповторим вкус. Шоколад, капучино, карамел или малина? А защо не свежа и неустоима комбинация от какао и ванилия или шампанско и ягода? Това не е всичко! Опитайте изделията и се убедете сами в неповторимия вкус, който носят изделията „22 Carats”. 

Тагове

Кроасан ДУЕТ
Кроасан с шоколадов крем
Кроасани ГРАНД
Кроасан с пълнеж сладко от кайсия
МИНИ кроасани Пловдив
Кроасани 22 Карата Пловдив
Кроасан с карамелен
Кроасан с пълнеж сладко от ягоди
Кроасан с малинов крем
Кроасан с пълнеж от течен шоколад
Кроасани 22 Карата
Кроасани Пловдив

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !