Проверена

ЕТ ИМПЕЛ-Инженеринг Отличен избор

Строителство > Инженерингова дейност
Начало Строителство Инженерингова дейност ЕТ ИМПЕЛ-Инженеринг

ЕТ ИМПЕЛ-Инженеринг

ЕТ „ИМПЕЛ – инженеринг” е основана от инж. Лидия Петрова Василева и инж. Петър Цветанов Петров с решение № 555 от 1995 година на Монтанския окръжен съд – фирмено отделение със седалище и адрес на управление: 3400 гр. Монтана, ЖК „Младост – 1” бл. 20, вх.”Е”, ап. 11 и с предмет на дейност: упражняване на консултантска дейност в строителството, инженерингови проекти, ремонтно – строителни работи, строителен надзор, извършване на технически контрол и инженерингови услуги на граждани и фирми, експертни оценки във връзка с инвестиционния процес, оценяване на недвижими имоти, машини, съоръжения и земеделски земи, посредничество и рекламна дейност. 

През изминалите години ЕТ „ИМПЕЛ – инженеринг” успя да се утвърди на пазара като коректен контрагент. Фактът, че едни от най – големите предприятия на хранително – вкусовата промишленост в област Монтана са изградени с наше съдействие е показателен. 
От самото създаване нашата фирма подържа екип от специалисти по всички строителни специалности /архитектура, конструкции, водопровод и канализация, отопление и вентилация, електро, геодезия, пътища и улици и др./ Ние сме горди, че се разпознаваме с това, че „инвестираме в хората”. Всеки един от нашите сътрудници е фактор в обществения живот на града и областта и е естествен генератор на нашия успех. Ние поддържаме програма за обучение, която е съществена част от ежедневието на екипа ни и неразделна част от разработваните проекти и обекти. Актуализираме ежедневно нашата база данни от стандарти, наредби и закони, вкл. и европейските изисквания.

Предстои приемането на фирмата ни във FIDIC /Международната организация на инженерите – консултанти/. 
Нашата фирма, чрез своите специалисти във всеки момент може да прецени ефектите, които нашите действия могат да имат върху околната среда и заради това ние се придържаме строго към изискванията за опазване на околната среда и максимално намаляване външното влияние върху природните дадености. 
Ние гарантираме точно време за отговор на отправени към нас запитвания, бърз трансфер на информация чрез нашата електронна поща в допълнение с телефонните връзки. 
Ние сме готови да Ви предоставим конкурентни цени за всички етапи на проучването, проектирането, консултантска дейност и строителен надзор. Областта на нашите услуги е обширна, ние ги развиваме във възможно най-широкия спектър и сме готови да ги споделим с Вас.

Тагове

Консултантска дейност Монтана
stroitelni raboti Montana
Prouchvane i proektirane Montana
ET IMPEL Inzhenering
строителни работи Монтана
Проучване и проектиране Монтана
Predproektni prouchvania i proektirane Montana
ЕТ ИМПЕЛ Инженеринг
investicionni proekti Montana
Konsultantska deinost Montana
Предпроектни проучвания и проектиране Монтана
строителен надзор Монтана
инвестиционни проекти Монтана
stroitelen nadzor Montana
инженерна инфраструктура Монтана
inzhenerna infrastruktura Montana

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !