Проверена

Лукерия ООД Отличен избор

Производство > Храни и напитки
Начало Производство Храни и напитки Лукерия ООД

Лукерия ООД

  „ЛУКЕРИЯ“ ООД е компания за производство на сладкиши, която се намира в град Търговище. Фирмата предлага широк спектър от продукти, но това, което я отличава от останалите сладкарски производители, е традиционния ориенталски дух. Той присъства в турския локум, специалната памук-халва „Пишмание“ (често наричан уникат в света на сладкарството) и кулинарното изкушение „джезерие“ (приготвя се от моркови, ядки, захар и кокосови стърготини).

  Бяха ни нужни дълги години безспирна работа, за да постигнем това, което сме днес. През 2011г. усилията ни се отплатиха и започнахме надграждането на натрупания през годините опит. Предприятието за производство на захарни и шоколадови изделия се превърна в дом на нашите идеи и най-съкровени мечти.

  Оригиналните рецепти, които използваме, са наша запазена марка. Те са символ на качеството на продуктите и на неповторимия им вкус. Работим с професионалисти в сферата на сладкарството, като следваме съвременните тенденции и използваме модерни машини. Ние не пестим времето си, а напротив, влагаме максимално от него, за да бъдат нашите изделия уникални. Локумът, който произвеждаме, се различава от другите локуми на пазара благодарение на специалната технология, по която се приготвя. 

Gallery
  Посоката, която сме избрали да следваме, ни води по пътя на успеха. Не правим компромиси с качеството на продуктите, с които работим. Вие – нашите клиенти, сте огледалото, в което се оглеждаме. Вашето мнение, очаквания и изисквания са от изключителна важност за нас. Работим със специалисти технолози и с доказали се през годините партньори. Цените ни са съобразени с качеството, но и с вашите очаквания.

  Продукти, които може да намерите единствено и само при нас, са оригиналните турски локуми (с ядки и плодове, или без ядки), вписани под търговските марки „Лукерия“, „Румели“, „Обзор“ и „Ястреб“. Качеството и съдържанието на изделията ни са доказани от редица сертификати. За нас е важен не само неповторимият вкус, но и отсъствието на вредни за здравето съставки. Продуктите, които застават зад името ни са напълно безвредни за здравето ви, не съдържат ГМО, глюкоза и вредни оцветители.

  Ако и вие искате да се насладите на истински вкус, създаден с внимание към най-малкото парченце, може да намерите изделията на „ЛУКЕРИЯ“ ООД  в градовете по Българското Черноморие или в магазините на летищата в София, Варна, Пловдив и Бургас. Продуктите ни преминават границата на родната ни страна и достигат до Русия, Германия и много други страни в Европа. 

Тагове

Proizvodstvo na lokum
Sladuk kesten
pamuk halva Pishmanie
turski lokum
Lukerrulo
Халва
Lokum Turgovishte
Джезерие
Чурчхела
Сарай халва
Pishmanie
Лукерруло
Амулет
Лукерия ООД
Lukeria OOD
Локум Търговище
Orientalski sladkishi
турски локум
Рахат Локум
Churchhela
памук халва Пишмание
Rahat Lokum
Ориенталски сладкиши
Sarai halva
Пишмание
Производство на локум
Dzhezerie
Amulet
Сладък кестен
Halva

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !