Проверена

Лидер 96 Leader 96 Отличен избор

Забавления > Спорт
Начало Забавления Спорт Лидер 96 Leader 96

Лидер 96 Leader 96

Лидер 96

е основана през 1996г. Основна дейност на фирмата е производство и търговия с велосипеди.Към момента броят на служителите е 300+.Производствената база е разположена на  застроена площ е 25 000 хил. кв. м.Капацитетът на производство е 400 хил. велосипеда на година.За последната година фирмата е направила инвестиция в построяването на нова фабрика на стойност над 6 милиона евро.        

  
Основна цел на Лидер е да доставя на хората висококачествена продукция в унисон с всички европейски изисквания за качество.За целта се извършва контрол на качеството във всеки един етап от производството, което се състои от производство на джанти, боядисване на рамки, подготвителни операции за монтаж и сглобяване на цялостен велосипед на конвейерен принцип и опаковка.За нашата фирма мнението на крайния потребител е много важно.Затова всяко колело,което се пуска на пазара е сертифицирано със специален стикер по EN стандарт, който потвърждава високото му качество. Фирмата притежава сертификат ISO 9001.
          
     96
Основните пазари на фирмата са членове на ЕС като Холандия, Белгия, Германия, Дания, Франция, Италия, Гърция, Румъния, също така Швейцария и Русия.Износът съставлява до 90% от оборота на фирмата.Производствената гама включва всички видове велосипеди като детски, планински, градски, състезателни, а от една година и електрически.Фирмата показва продукцията си на своите клиенти на световни изложения в Германия и Италия.Там се презентира със собствен щанд и нова колекция всяка година.Новата колекция се показва в ежегодни фирмени каталози.
          

Българският пазар за момента представлява малка част от оборота на фирмата.Поради това един от приоритетите на фирма Лидер е развитие на българския пазар.Фирмата планува провеждане на национална рекламна кампания, свързана с организиране на спортни мероприятия, конкурси и благотворителни кампании.
          С повече от 20 години опит във велопроизводството, с отдадеността на целия екип на фирмата, със самочувствието на една от водещите фирми в бранша, се надяваме да изпълним поставените цели и клиентите ни да споменават името Лидер като символ на качество.


Тагове

Shoseini velosipedi Plovdiv
Shoseyni velosipedi Plovdiv
Detski velosipedi Plovdiv
Gradski Velosipedi Plovdiv
Sportni stoki za velosipedi Plovdiv
Gradski Velosipedi Plovdiv
Шосейни велосипеди Пловдив
Velosipedi Plovdiv
Detski velosipedi Plovdiv
Shoseyni velosipedi Plovdiv
Детски велосипеди Пловдив
Велосипеди Пловдив
Detski velosipedi Plovdiv
Спортни стоки за велосипеди Пловдив
Sportni stoki za velosipedi Plovdiv
Velosipedi Plovdiv
Sportni stoki za velosipedi Plovdiv
Gradski Velosipedi Plovdiv
Velosipedi Plovdiv
Градски Велосипеди Пловдив

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !