Проверена

Къщи за гости "Близнаците" Цигов Чарк Отличен избор

Туризъм > Къщи за гости
Начало Туризъм Къщи за гости Къщи за гости "Близнаците" Цигов Чарк

Къщи за гости "Близнаците" Цигов Чарк

В планинския курорт Цигов чарк се намират къщи за гости „Близнаците“. Сгушени край язовир Батак, те очакват своите гости, за да им подарят спокойствие, тишина и истинска почивка.

Заповядайте в къщи за гости „Близнаците“ – далеч от шума, мръсния въздух и градското напрежение. Красивата природа ще ви зареди положително и ще пречисти мислите ви. Местността край язовир Батак е чудесно място за релакс. Тук ще откриете уют и спокойствие. Язовирът е подходящ за риболов, а метеорологичните условия са изключително благоприятни – може да се насладите на 230 слънчеви дни в годината. В къщи за гости „Близнаците“ може не просто да прекарате ваканцията си, а да посетите редица забележителности в региона – исторически и природни.

Комплексът разполага с три отделни и напълно оборудвани и обзаведени къщички – „Близнаците 1, 2 и 3“. Шофиране около един час от Пловдив или от София ще ви отведе до дестинацията. Не много далеч се намира и Велинград. Ако обичате да пътувате със семейството, или сте весела компания – това е идеалното място за вас. Насладете се на забавните дейности, които предлага комплексът. Отправете се на планински поход, покарайте колело из красотите на Цигов чарк, разходете се с лодка или с кану-каяк по язовир Батак. Възможностите за забавления са много – избора оставаме на вас.

Общи услуги, които предлагат трите къщи: безплатен паркинг, безплатна Wi-Fi връзка, ТВ обезопасен двор за деца, баня, кухня, просторни стаи, веранда, тераса, фитнес, градина, барбекю. Обикновено нашите гости обичат да се забавляват и често се заформят весели компании. За да имате възможност да бъдете всички заедно около трапезата, всяка от къщите ви предлага помещение, в което има музикална уредба и възможност за готвене. Може да се съберете и на закритата веранда, която е просторна и подходяща за групи. Във всяка една от вилите има три отделни бани. А в кухненските помещения ще откриете хладилник, фризер, печка, фурна, миялна машина, микровълнова. В стаите има и много домашни игри, подходящи както за деца, така и за възрастни.

Къщи за гости „Близнаците“ ви очакват. Направете своята резервация сега!

Тагове

Къща под наем Цигов чарк
Bliznacite
Близнаците
Къщи за гости язовир Батак
Kushti za gosti Batak
Къщи за гости Близнаците
Къща за гости Цигов чарк
Къщи Цигов чарк
Kushti cigov chark
Вили Цигов чарк
Настаняване Цигов чарк
Kushti za gosti cigov chark
Kushta pod naem cigov chark
Къщи за гости Цигов чарк
Kushti za gosti azovir Batak
Kushti za gosti Bliznacite
Kushta za gosti cigov chark
Нощувки Цигов чарк
Nastanavane cigov chark
Noshtuvki cigov chark
Къщи за гости Батак
Vili cigov chark

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !