Проверена

Къща за гости "Ирис" Огняново Отличен избор

Туризъм > Къщи за гости
Начало Туризъм Къщи за гости Къща за гости "Ирис" Огняново

Къща за гости "Ирис" Огняново

Къща за гости „Ирис“ ви казва „Добре дошли!“.

Локация

Къща за гости „Ирис“ се намира в китното село Огняново. Тук може да се насладите на красотата на четири планини – Родопите, Пирин, Стъргач и Славянка. Огняново е популярна дестинация за всички любители на туризма, на минерлните води, на ските и на риболова – защото тук може да правите всичко това и още много…

Какво ви предлага къща за гости „Ирис“?

Изключително спокойна, приятна и уютна атмосфера. Едно място, на което може да прекарате няколко дни в пълно уединение със себе си и природата. Къщата е добре обзаведена, чиста, поддържана. В нея могат да отседнат до 9 души. Има четири отделни стаи за спане. В тях са разпределени две легла за двама и четири единични. За да ви бъде топло и да не се притеснявате от темперетурите през зимните месеци, стаите са подсигурени с електрически конвертори. Има и телевизори. 
Image result for
Други удобства:

Къщата е подходяща за семейства и за приятелски компании. Механата на къщата допринася за добре прекараното време. Когато всички заедно се събират около трапезата, тогава започва истинската веселба. Механата е голяма и има кухня, която може спокойно да използвате, за да зарадвате любимите си хора с вкусни гозби. Масата в механата е достатъчно голяма, има столове и пейки. Камината е чудесно допълнение и създава уют през зимнитге дни и нощи. В помещението има и телевизор.

Гостите на къщата могат да използват и двора. Той е изключително подходящ за по-топлите месеци. Настанете се около масата под навеса – оставяме барбекюто във вашите ръце, сигурни сме, че ще се справите като истински майстор-готвачи!

Къща за гости „Ирис“ ви очаква! 

Image result for

Тагове

planinska vakancia
pochivka na planina
почивка Огняново
почивка на планина
Kushta za gosti IRIS
kushta za gosti Ognanovo
планинска ваканция
къща за гости Огняново
kushta s mehana Ognanovo
Къща за гости ИРИС
pochivka Ognanovo
къща с механа Огняново

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !