Проверена

Къща за гости "Илиевата къща" Стрелча Отличен избор

Туризъм > Къщи за гости
Начало Туризъм Къщи за гости Къща за гости "Илиевата къща" Стрелча

Къща за гости "Илиевата къща" Стрелча

 Къща за гости „Илиевата къща“ посреща гости по всяко време на годината. Благодарение на местоположението си тя е предпочитано и любимо място на туристи от различни краища на страната. Намира се в живописния град Стрелча – едно райско планинско кътче, пленяващо с красотата си. Освен с прекрасна природа, мястото впечатлява със запазения през години български дух и традиции. Посетителите на града го избират и заради минералните извори, които допринасят за пълноценната им почивка. А ако решите да разгледате града през май или юни, ще имате възможността да видите неописуемо красивите насаждения с маслодайни рози. Всичко това прави Стрелча вълшебно място, а защо не и ваша следваща ваканционна дестинация…

 „Илиевата къща“ ще ви приюти в своя комфорт и домашна обстановка. Разположена е точно в центъра на града, а в близост има голям открит минерален басейн. Само 50 м. ви делят от балнеолечебен център, както и от градския парк. Мястото е чудесно за разходки, за туризъм и за релакс.

 Къщата е просторна и комфортна. Част от предлаганите удобства са: лятна градина и барбекю – предпочитани места от нашите гости през летните месеци. Подходящи за семейства, за група приятели и за всеки, който иска да прекара времето си под открито небе. В къщата има оборудвана кухня, телевизор, климатик, хладилник, пералня, ютия и други.

 „Илиевата къща“ ви очаква!
Тагове

Къща Стрелча
Kushta za gosti Strelcha
Къща с барбекю Стрелча
Къща за гости Стрелча
Къща за нощувки Стрелча
Настаняване Стрелча
Kushta s barbekyu Strelcha
Pochivka Strelcha
Илиевата къща Стрелча
Kushta za gosti Ilievata kushta Strelcha
Ilievata kushta Strelcha
Къща за гости Илиевата къща Стрелча
Почивка Стрелча
Nastanavane Strelcha
Kushta za noshtuvki Strelcha
Kushta Strelcha

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !