Проверена

Комплекс "ОМАЯ" Отличен избор

Туризъм > Къщи за гости
Начало Туризъм Къщи за гости Комплекс "ОМАЯ"

Комплекс "ОМАЯ"

"Омая" се намира в Югозападна България на 20 км от гр. Гоце Делчев и на няколко километра от границата с Гърция сред приказната природа на южните склонове на Славянка планина. Нетрадиционното селище е разположено на територия от 500 дка. Село Гайтаниново се намира в планински район. Разположено е в югоизточните склонове на Южен Пирин в историко-географската област Мървашко. Отстои на 17 километра югозападно от общинския център Хаджидимово и на 19 километра южно от град Гоце Делчев.

  0

Приказната атмосфера е съпътствана от две езера, гори, поляни и множество приказни скали. Седемте къщи, сътворени от камък, глина и дърво, с вътрешното си обзавеждане предлагат всички удобвства на съвремието. Къщичките "Вълшебна", "Приказна" и "Горска" са за по двама души, "Въздушна", "Черупка" и "Тунели" по трима, а "Езерна" е за четирима. Екоселище "Омая" разполага с два ресторанта, съобразени с капацитета на селището, като единият, който се намира на брега на езерото, работи по предварителна заявка и е с една маса, на която могат да се настанят до десет души. Тук ще отворим скоба, че няколкото водоема са зарибени и дори да не сте голям рибар, ще имате шанса да закачите на въдицата си пъстърва, сом или щука.
А планината наоколо предлага горски маршрути дори и с планински велосипед, дава шанс на градския човек да опознае билките, да си набере гъби и да му бъдат приготвени още същия ден.

  1Тагове

Kushta Vuzdushna
Нощувка Къща за гости
Славянка планина
Kushta Cherupka
Къща Вълшебна
Slavqnka planina
Къща Черупка
Семейна почивка
Почивка Омая
Turizum Blagoevgrad
Kushta Ezerna
Къща Въздушна
Къща Горска
Къща за гости Омая
Ekskurziq Gaitaninovo
Kushta za gosti Omaq
Туризъм Благоевград
Омая
Kushta Prikazna
Pochivka Omaq
Къща Приказна
Къща Тунели
Omaq
Почивка Гайтаниново
Noshtuvka Kushta za gosti
Къща Езерна
Kushta Gorska
Semeina pochivka
Kushta Vulshebna
Екскурзия Гайтаниново
Pochivka Gaitaninovo
Kushta Tuneli

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !