Проверена

Комплекс "ОМАЯ" Отличен избор

Туризъм > Къщи за гости
Начало Туризъм Къщи за гости Комплекс "ОМАЯ"

Комплекс "ОМАЯ"

"Омая" се намира в Югозападна България на 20 км от гр. Гоце Делчев и на няколко километра от границата с Гърция сред приказната природа на южните склонове на Славянка планина. Нетрадиционното селище е разположено на територия от 500 дка. Село Гайтаниново се намира в планински район. Разположено е в югоизточните склонове на Южен Пирин в историко-географската област Мървашко. Отстои на 17 километра югозападно от общинския център Хаджидимово и на 19 километра южно от град Гоце Делчев.

  0

Приказната атмосфера е съпътствана от две езера, гори, поляни и множество приказни скали. Седемте къщи, сътворени от камък, глина и дърво, с вътрешното си обзавеждане предлагат всички удобвства на съвремието. Къщичките "Вълшебна", "Приказна" и "Горска" са за по двама души, "Въздушна", "Черупка" и "Тунели" по трима, а "Езерна" е за четирима. Екоселище "Омая" разполага с два ресторанта, съобразени с капацитета на селището, като единият, който се намира на брега на езерото, работи по предварителна заявка и е с една маса, на която могат да се настанят до десет души. Тук ще отворим скоба, че няколкото водоема са зарибени и дори да не сте голям рибар, ще имате шанса да закачите на въдицата си пъстърва, сом или щука.
А планината наоколо предлага горски маршрути дори и с планински велосипед, дава шанс на градския човек да опознае билките, да си набере гъби и да му бъдат приготвени още същия ден.

  1Тагове

Kushta Prikazna
Slavqnka planina
Kushta za gosti Omaq
Kushta Tuneli
Къща Горска
Омая
Къща за гости Омая
Kushta Vulshebna
Kushta Cherupka
Pochivka Omaq
Нощувка Къща за гости
Къща Вълшебна
Kushta Vuzdushna
Къща Черупка
Noshtuvka Kushta za gosti
Туризъм Благоевград
Почивка Омая
Kushta Ezerna
Къща Тунели
Къща Приказна
Semeina pochivka
Ekskurziq Gaitaninovo
Pochivka Gaitaninovo
Почивка Гайтаниново
Kushta Gorska
Turizum Blagoevgrad
Къща Езерна
Къща Въздушна
Екскурзия Гайтаниново
Семейна почивка
Omaq
Славянка планина

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !