Проверена

Комплекс "ОМАЯ" Отличен избор

Туризъм > Къщи за гости
Начало Туризъм Къщи за гости Комплекс "ОМАЯ"

Комплекс "ОМАЯ"

"Омая" се намира в Югозападна България на 20 км от гр. Гоце Делчев и на няколко километра от границата с Гърция сред приказната природа на южните склонове на Славянка планина. Нетрадиционното селище е разположено на територия от 500 дка. Село Гайтаниново се намира в планински район. Разположено е в югоизточните склонове на Южен Пирин в историко-географската област Мървашко. Отстои на 17 километра югозападно от общинския център Хаджидимово и на 19 километра южно от град Гоце Делчев.

  0

Приказната атмосфера е съпътствана от две езера, гори, поляни и множество приказни скали. Седемте къщи, сътворени от камък, глина и дърво, с вътрешното си обзавеждане предлагат всички удобвства на съвремието. Къщичките "Вълшебна", "Приказна" и "Горска" са за по двама души, "Въздушна", "Черупка" и "Тунели" по трима, а "Езерна" е за четирима. Екоселище "Омая" разполага с два ресторанта, съобразени с капацитета на селището, като единият, който се намира на брега на езерото, работи по предварителна заявка и е с една маса, на която могат да се настанят до десет души. Тук ще отворим скоба, че няколкото водоема са зарибени и дори да не сте голям рибар, ще имате шанса да закачите на въдицата си пъстърва, сом или щука.
А планината наоколо предлага горски маршрути дори и с планински велосипед, дава шанс на градския човек да опознае билките, да си набере гъби и да му бъдат приготвени още същия ден.

  1Тагове

Turizum Blagoevgrad
Slavqnka planina
Къща Въздушна
Къща за гости Омая
Kushta Vuzdushna
Екскурзия Гайтаниново
Туризъм Благоевград
Нощувка Къща за гости
Славянка планина
Kushta Tuneli
Къща Горска
Kushta Cherupka
Kushta Vulshebna
Kushta Ezerna
Semeina pochivka
Къща Черупка
Почивка Омая
Kushta Prikazna
Къща Тунели
Omaq
Омая
Noshtuvka Kushta za gosti
Къща Вълшебна
Ekskurziq Gaitaninovo
Къща Езерна
Pochivka Omaq
Семейна почивка
Почивка Гайтаниново
Kushta za gosti Omaq
Къща Приказна
Kushta Gorska
Pochivka Gaitaninovo

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !