Проверена

Комплекс "Комитите" с. Чучулигово Отличен избор

Туризъм > Комплекс
Начало Туризъм Комплекс Комплекс "Комитите" с. Чучулигово

Комплекс "Комитите" с. Чучулигово

Комплекс Комитите в с. Чучулигово предлага на своите гости басейн с олимпийски размери, СПА, модерен фитнес, възможности за спорт, хотелска база с 6 единични, 33 двойни, 3 мезонета, 2 апартамента и луксозен ресторант.

Ресторант Комитите

Уютен и луксозен ресторант с подбран персонал, гарантиращ Вашето удобство и удоволствие от посещението Ви в комплекс Комитите.

Хотел Комитите

Хотел Комитите разполага с 44 стаи, от които 6 единични, 33 двойни, 3 мезонета и 2 апартамента.


Спорт

В комплекс Комитите е изграден плувен басейн с олимпийски размери 50/ 25 м. Облицовката му и площадката около него е от патентни плочки Floor gres, препоръчани от FINA. Към басейна е инсталирана филтрираща инсталация, в която е използвана стандартна схема за филтрация с пясъчни филтри. Приложена е авангардна схема на допълваща реагентна обработка на водата в комбинация с озонираща инсталация. Водата е от собствен източник, не е минерална, с температура 25- 26 градуса.Базата се използва от професионални и аматьорски спортни отбори. Могат да се организират състезания по плуване от международен мащаб. Монтирани са подвижни стартови блокчета OMEGA, както и подвижно информационно табло. Къв басейна функционира времеизмерителна уредба OMEGAи система за подводно озвучаване и мачтово осветление на басейна и трибуните. Има зрителска трибуна с 320 седящи места, съблекални с душове, стаи за съдии, контролни съдийски делегати и треньори, лекарски кабинет, както и контролна зала за времеизмерване, контролна кула за наблюдение на състезанията от журналисти, за пресконференции и място за предаване на информацията по интернет.Комплексът предлага и футболно игрище със стандартни размери и съблекални.Създадената материална база, съчетана с природните дадености е изключително подходяща за базов лагер на отбори от различни спортове. Базата може да се наеме както цялостно, така и частично за различен период от време през цялата година.

СПА център Комитите

СПА център Комитите разполага с модерен възстановителен център, който включва фитнес зала, солариум, сауна, масажен кабинет и козметичен салон. Всичко това в комбинация с множеството места за шезлонги край открития басейн, бар – басейна с 50 места в невероятно спокойна среда е идеалния вариант за пълен релакс.


Тагове

хотел с ресторант в близост до Петрич
pochivka v blizost do Petrich
hotel v blizost do Petrich
семейна почивка в Чучулигово
kompleks Petrich
hotel s restorant v blizost do Petrich
Комплекс Комитите
Kompleks Komitite
kompleks s basein s olimpiiski razmeri
хотел в близост до Петрич
комплекс Петрич
комплекс с басейн с олимпийски размери
Kompleks v Chuchuligovo
комплекс в блозост до Петрич
Комплекс в Чучулигово
почивка в близост до Петрич
kompleks v blozost do Petrich
semeina pochivka v Chuchuligovo

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !