Проверена

Кей Сървис ООД Отличен избор

Услуги > Ключарски услуги
Начало Услуги Ключарски услуги Кей Сървис ООД

Кей Сървис ООД

Locks.bg е един от найголемите онлайн магазини за обков и заключващи системи. При нас може да откриете богато разнообразие от брави, ключалки (патрони), дръжки, катинари и найразличен друг обков и аксесоари за врати. Ние също така можем да ви дадем ценни съвети и полезна информация за различните продукти.

Дръжки за врати

- Дръжки с цял шилд
- Дръжки с розетки
- Статични дръжки
- Дръжки цял шилд

Масово разпространени са дръжките с цял шилд.  Те се състоят от шилд и ръкохватка прикрепена към него. Могат да бъдат с отвор за секретна ключалка, обикновен ключ и с врътка за сервизни помещения. Важно при избирането на дръжка е да съобразите междуцентрието на дръжката. Това е разстоянието от ръкохватката до средата на отвора на шилда означено с (А).За да отговори на високите изисквания на своите клиенти, Locks.bg разполага с подробна информоция за качеството, визията и цените на богатия асортимент от артикули, които предлага. Продажните цени на всички стоки са в български лева и са с включен ДДС като не покриват разходите, свързани с тяхната доставка.
Locks.bg използва услугите на една от водещите куриерски компании в България – ” Европът – 2000 “‘ АД.

Повече за доставката:
За улеснение и по – добро качество на обслужване, съветваме своите клиенти да посочват точен и валиден адрес на
доставка. Разносът от страна на куриерската фирма зависи от населеното място, в което се намирате. На територията на областните градове доставката се изпълнява в рамките на един работен ден. За по – малки градове или села, интервалът от време е в срок от 2 до 5 работни дни, от датата на потвърждаване на заявката. Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразено вида и’ опаковка и транспорт на посочения от потребителя адрес. При условие, че клиентът не бъде намерен на съответния адрес или има други фактори възпрепядстващи предаването на стоката в
срок на изпълнение, Locks.bg Ви информира, че се освобождава от отговорността за доставката. В случай, че клиентът потвърди желанието си за получаване на стоката, дори след изтичането на определиния срок, сме длъжни да Ви уведомим, че за негов сметка остават и допълнителните разходи по новата доставка.Срок за доставка:
Срокът за доставката зависи от избрания от Вас начин на плащане. Ако методът на разплащане е чрез банков превод, то срокът започва да тече от момента, в който Locks.bg получи постъпление от плащането на своя клиент. Потребителят има право да откаже стоката по куриера и да откаже заплащането и’, при условие, че доставеният артикул не съответства на заявения такъв от него.

Тагове

Druzhki cal shild
Druzhki za vrati
Locks bg
Статични дръжки
Кей Сървис ООД
onlain magazini za obkov
onlain magazini za zaklyuchvashti sistemi
Ключарски услуги Пловдив
Kei Survis OOD
Druzhki s cal shild
Locks bg
Statichni druzhki
Дръжки с цял шилд
Дръжки цял шилд
Druzhki s rozetki
Klyucharski uslugi Plovdiv
Дръжки с розетки
Дръжки за врати
онлайн магазини за обков
онлайн магазини за заключващи системи

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !