Проверена

Кей Сървис ООД Отличен избор

Услуги > Ключарски услуги
Начало Услуги Ключарски услуги Кей Сървис ООД

Кей Сървис ООД

Locks.bg е един от найголемите онлайн магазини за обков и заключващи системи. При нас може да откриете богато разнообразие от брави, ключалки (патрони), дръжки, катинари и найразличен друг обков и аксесоари за врати. Ние също така можем да ви дадем ценни съвети и полезна информация за различните продукти.

Дръжки за врати

- Дръжки с цял шилд
- Дръжки с розетки
- Статични дръжки
- Дръжки цял шилд

Масово разпространени са дръжките с цял шилд.  Те се състоят от шилд и ръкохватка прикрепена към него. Могат да бъдат с отвор за секретна ключалка, обикновен ключ и с врътка за сервизни помещения. Важно при избирането на дръжка е да съобразите междуцентрието на дръжката. Това е разстоянието от ръкохватката до средата на отвора на шилда означено с (А).За да отговори на високите изисквания на своите клиенти, Locks.bg разполага с подробна информоция за качеството, визията и цените на богатия асортимент от артикули, които предлага. Продажните цени на всички стоки са в български лева и са с включен ДДС като не покриват разходите, свързани с тяхната доставка.
Locks.bg използва услугите на една от водещите куриерски компании в България – ” Европът – 2000 “‘ АД.

Повече за доставката:
За улеснение и по – добро качество на обслужване, съветваме своите клиенти да посочват точен и валиден адрес на
доставка. Разносът от страна на куриерската фирма зависи от населеното място, в което се намирате. На територията на областните градове доставката се изпълнява в рамките на един работен ден. За по – малки градове или села, интервалът от време е в срок от 2 до 5 работни дни, от датата на потвърждаване на заявката. Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразено вида и’ опаковка и транспорт на посочения от потребителя адрес. При условие, че клиентът не бъде намерен на съответния адрес или има други фактори възпрепядстващи предаването на стоката в
срок на изпълнение, Locks.bg Ви информира, че се освобождава от отговорността за доставката. В случай, че клиентът потвърди желанието си за получаване на стоката, дори след изтичането на определиния срок, сме длъжни да Ви уведомим, че за негов сметка остават и допълнителните разходи по новата доставка.Срок за доставка:
Срокът за доставката зависи от избрания от Вас начин на плащане. Ако методът на разплащане е чрез банков превод, то срокът започва да тече от момента, в който Locks.bg получи постъпление от плащането на своя клиент. Потребителят има право да откаже стоката по куриера и да откаже заплащането и’, при условие, че доставеният артикул не съответства на заявения такъв от него.

Тагове

Druzhki s rozetki
Кей Сървис ООД
onlain magazini za zaklyuchvashti sistemi
Druzhki cal shild
Дръжки за врати
онлайн магазини за обков
Дръжки с цял шилд
onlain magazini za obkov
Ключарски услуги Пловдив
Locks bg
Дръжки цял шилд
Kei Survis OOD
Дръжки с розетки
Locks bg
Klyucharski uslugi Plovdiv
онлайн магазини за заключващи системи
Статични дръжки
Druzhki s cal shild
Druzhki za vrati
Statichni druzhki

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !