Проверена

КАРМЕЛА 2000 ООД Отличен избор

Производство > Шоколадови и захарни изделия
Начало Производство Шоколадови и захарни изделия КАРМЕЛА 2000 ООД

КАРМЕЛА 2000 ООД

 Фирма „Кармела 2000“ ООД е основана през 1998г. в град Велико Търново. Тя е производител на много и различни шоколадови сладкиши и лакомства. В това число са вафли, бисквити, кекс, меденки. Част от семейството на „Кармелита 200“ са брандовете „Family”, „Extra cake”, „Sweet pleasure”, „Karmela” „Forza” и други.

 Нашата фирма е просперираща и се радва на големи успехи. Отговорни сме както към клиентите си, така и към нашите партньори и съдружници.

    karmela 2000

 Успяваме да разширим търговския си спектър като в същото време не изневеряваме на качеството и вкуса. С много упоритост и труд през годините, успяхме да се докажем на пазара и днес заемаме челно място в този бранш.

 Ние стриктно следваме и спазваме стандартите и нормите, наложени не само в България, но и по света. Продуктите ни минават през качествен контрол и множество проверки, преди да стигнат до вас – нашите клиенти. Можем на 100% да твърдим, че произведеното в „Кармела 2000“ е безопасно за консумиране.

 Ние работим заедно с много (близо 50 за сега) дистрибутори. Работим и с редица търговци.  Нашите продукти са известни в цялата страна и са се доказали като качествени и вкусни.


 Освен в родината обаче, ние успяхме да разширим бизнеса си и в други страни. Търгуваме в държави от три континента – Европа, Азия, Африка. Това е голям успех за нас, но също и огромна отговорност.

 Хората, които работят във фирма „Кармела 2000“ ЕООД са професионалисти и експерти в областта. Ние не спираме да се развиваме и да ставаме все по-добри. Вие – нашите клиенти сте нашата мотивация, която ни кара всеки ден да даваме всичко от себе си, за да задоволим желанията ви. 

Тагове

Тунквани вафли КАРМЕЛА
Нетунквани бисквити Велико Търново
Тунквани бисквити Велико Търново
Меденки КАРМЕЛА
Tunkvani vafli Veliko Turnovo
Medenki Karmela
Нетунквани вафли Велико Търново
Мини кекс КАРМЕЛА
Tunkvani biskviti Veliko Turnovo
Меденки Велико Търново
Netunkvani biskviti Veliko Turnovo
Keks Karmela
Karmela
Netunkvani vafli Veliko Turnovo
Тунквани бисквити КАРМЕЛА
Netukvani vafli Karmela
Нетунквани бисквити КАРМЕЛА
Кармела
Тунквани вафли Велико Търново
Mini keks Veliko Turnovo
Tunkvani vafli Karmela
Нетунквани вафли КАРМЕЛА
Мини кекс Велико Търново
Medenki Veliko Turnovo

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !